Καλός καιρός και σήμερα στην Κρήτη

  25 October, 2019 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΡΘΡΑ
Καλός καιρός και σήμερα στην Κρήτη

Χωρίς αλλαγές θα είναι και σήμερα ο καιρός, καθώς προβλέπεται αίθριος σε όλη τη χώρα, με την θερμοκρασία να παραμένει σε υψηλά επίπεδα.

Για σήμερα Παρασκευή, αναμένονται αραιές νεφώσεις στο Αιγαίο, την Εύβοια, την Κρήτη, το Ιόνιο και τα δυτικά ηπειρωτικά που κατά περιόδους στο Αιγαίο και την Κρήτη θα είναι πυκνότερες.

Πιθανότητα ασθενών τοπικών βροχών υπάρχει κυρίως για την Κρήτη.

Η ορατότητα στα ηπειρωτικά θα είναι τοπικά περιορισμένη έως το πρωί.

Οι συγκεντρώσεις σκόνης στην ατμόσφαιρα θα είναι σχετικά αυξημένες στο Αιγαίο.

Παρά το γεγονός ότι έχουν σχεδόν περάσει τα 2/3 του φθινοπώρου, η θερμοκρασία παραμένει κοντά στους 30 βαθμούς, με το Ιόνιο και τα ηπειρωτικά, να έχουν ασυνήθιστα μεγάλες θερμοκρασίες για την εποχή.

Θα παραμείνει στα ίδια επίπεδα μάλιστα και το σαββατοκύριακο, πριν αρχίσει να πέφτει σταδιακά από τα μέσα της άλλης εβδομάδας.

Το άλλο κύριο χαρακτηριστικό του καιρού θα είναι οι ισχυροί άνεμοι που θα συνεχίσουν να πνέουν στο Αιγαίο. Θα φτάνουν από τα 4 έως τα 6 μποφόρ, από βόρειες διευθύνσεις.

 

Κρήτη
Γενικά αίθριος προβλέπεται ο καιρός στο νησί. Παροδικές νεφώσεις θα σημιεωθούν στη βόρεια Κρήτη με πιθανότητα πρόσκαιρων ασθενών βροχών. Οι ανεμοι θα πνέοτν βόρειοι 4 με 6 μποφόρ ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 17 έως 23 και στη νότια Κρήτη έως 26 βαθμούς Κελσίου.

 

  25 October, 2019 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΡΘΡΑ

mesaralive.gr | επίσημη σελίδα