«Καμπανάκι» και για το δρόμο Ζαρός – Μοίρες…

mesaralive  13 March, 2015 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
«Καμπανάκι» και για το δρόμο Ζαρός – Μοίρες…

φωτο:youtube.com

Η καθίζηση του οδοστρώματος στο δρόμο Νίβρυτος – Γέργερη και το κλείσιμό του, ανοίγει άλλη μια «πληγή» στο ήδη «λαβωμένο» οδικό δίκτυο.

Αν σκεφτεί κανείς ότι το συγκεκριμένο δρόμο, ακολουθούσαν τα βαρέα οχήματα της εταιρείας εμφιάλωσης του Ζαρού προκειμένου να μεταφέρουν το νερό στο Ηράκλειο, και συγχρόνως το γεγονός ότι ο δρόμος Ζαρός – Καπαριανά, ήδη αντιμετωπίζει πρόβλημα στη θέση «Κούρτες» , καταλαβαίνει ότι το συγκεκριμένο τμήμα του οδικού δικτύου «χτυπάει» καμπανάκι.

Μιλώντας σήμερα στο mesaralive  ο αντιδήμαρχος της ΔΕ Ζαρού κ. Ζαχαρίας Χαλκιαδάκης, εξέφρασε την ανησυχία του όσον αφορά το συγκεκριμένο θέμα.

«Υπάρχει ήδη κάποιο πρόβλημα στις Κούρτες, καταλαβαίνετε ότι αν δεν αποκατασταθεί άμεσα η κυκλοφορία προς Ηράκλειο από τη Γέργερη, θα περνούν από τις Κούρτες τα βαριά οχήματα της εμφιάλωσης για να κατέβουν Καπαριανά και από εκεί να πάνε Ηράκλειο  και πολύ φοβούμαι ότι θα δημιουργηθούν νέα προβλήματα και θα αποκοπεί εντελώς ο Ζαρός» λέει ο κ. Χαλκιαδάκης, εκφράζοντας την ευχή, σε σύντομο χρονικό διάστημα να γίνει η παράκαμψη στο σημείο όπου έγινε η καθίζηση του οδοστρώματος και να αποκατασταθεί η κυκλοφορία από το Ζαρό προς Γέργερη, Αγία Βαρβάρα .

 Μάλιστα προσθέτει ότι «η Περιφέρεια έχει ήδη επιληφθεί  του θέματος στο σημείο όπου έγινε η καθίζηση και από την ενημέρωση που έχω, θα γίνει προσπάθεια να δημιουργηθεί μια παράκαμψη για να αποκατασταθεί η κυκλοφορία στο δρόμο Νίβρυτος – Γέργερη».

 

mesaralive  13 March, 2015 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

 

Περισσότερα νέα

mesaralive.gr | επίσημη σελίδα