Κανονικά τα δρομολόγια των πλοίων από την Κρήτη

  19 November, 2023 ΑΡΘΡΑ
Κανονικά τα δρομολόγια των πλοίων από την Κρήτη

Κανονικά αναχωρούν το βράδυ του Σαββάτου, τα πλοία της γραμμής από τα λιμάνια της Κρήτης προς τον Πειραιά.

Σύμφωνα με το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ηρακλείου, αλλά και το λιμεναρχείο Χανίων, κανονικά θα πραγματοποιηθούν τα δρομολόγια από Κρήτη και πιο συγκεκριμένα στις 9 το βράδυ από το λιμάνι του Ηρακλείου για το λιμάνι του Πειραιά θα αναχωρήσουν το KRITI II και το Festos Palace και από τα Χανιά και το λιμάνι της Σούδας το El. Venizelos στις 10 το βράδυ.

Υπενθυμίζεται ότι προβλήματα στα δρομολόγια των ακτοπλοϊκών συγκοινωνιών προκαλούν οι ισχυροί άνεμοι που πνέουν σε πολλές θαλάσσιες περιοχές, που σύμφωνα με την ΕΜΥ, φθάνουν κατά τόπους τα 8 με 9 μποφόρ στα πελάγη.  

Από το λιμάνι της Ραφήνας και του Λαυρίου δεν εκτελούνται τα δρομολόγια για τις Κυκλάδες.

Κανονικά διεξάγονται τα δρομολόγια από τη Ραφήνα για το Μαρμάρι.

Κλειστές είναι οι γραμμές Κέρκυρα-Ηγουμενίτσα, Ληξούρι Αργοστόλι, Λευκάδα-Μύτικας Αιτωλοακαρνανίας, Κυλλήνη-Ζάκυνθος και Κυλλήνη-Κεφαλονιά.

Λόγω των ισχυρών ανέμων δεν πραγματοποιούνται εξάλλου τα δρομολόγια των πλοίων από Βόλο για Σποράδες και από Καβάλα για Πρίνο Θάσου.

Οι επιβάτες που πρόκειται να ταξιδέψουν καλό είναι πριν από την αναχώρησή τους να επικοινωνούν με τα κατά τόπους λιμεναρχεία και τουριστικά πρακτορεία για τυχόν αλλαγές ή τροποποιήσεις στα δρομολόγια από δυσμενείς καιρικές συνθήκες.

 

  19 November, 2023 ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

 

Περισσότερα νέα

mesaralive.gr | επίσημη σελίδα