Κασσελάκης από Ηράκλειο: Είμαι εδώ για τον Αλέξη Τσίπρα και για την κοινωνία

  07 September, 2023 ΠΡΟΣΩΠΑΑΡΘΡΑ
Κασσελάκης από Ηράκλειο: Είμαι εδώ για τον Αλέξη Τσίπρα και για την κοινωνία

Για απανθρωπιά έκανε λόγο από το Ηράκλειο, με αφορμή το δραματικό περιστατικό στον Πειραιά και τον θάνατο του 36χρονου, ο υποψήφιος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Π/Σ Στεφανος Κασσελάκης που πριν την ομιλία του στην πλατεία του Αγίου Τίτου στο κέντρο της πόλης, έκανε βόλτα και συνομίλησε με πολίτες.

«Χάσαμε έναν νέο άνθρωπο» είπε ο κ. Κασσελάκης που πρόσθεσε ότι « τέτοια απανθρωπιά, να τον σπρώχνουν σαν σκυλί μέσα στο νερό, είναι απίστευτο πράγμα», ενώ συμπλήρωσε ότι «ειδικά τα σχόλια του υπουργού Ναυτιλίας μου υπενθυμίζουν το λόγο για τον οποίο μπήκα στην πολιτική κι αυτός ο λόγος είναι η ενσυναίσθηση, είναι το να μπορώ και να μπορέσουμε ολοι, να βάλουμε τον εαυτό μας στα μάτια και την ψυχή του άλλου και να μπορέσουμε να κάνουμε μια χώρα καλύτερη για όλους και κυρίως για τα παιδιά μας, τα οποία έχουν φύγει και φεύγουν στο εξωτερικό και πρέπει να γυρίσουν».

Σε ότι αφορά την υποψηφιότητα του ο Στέφανος Κασσελάκης ανέφερε ότι «είναι μια υποψηφιότητα που δεν είναι συστημική, προέρχεται αρχικά από τον Αλέξη Τσίπρα και μετά από την κοινωνία» και πως «για το λόγο αυτό είμαι εδώ σήμερα, για να γνωρίσω τους φίλους μου τους κρητικούς και να μπορέσουμε να στείλουμε το μήνυμα ότι απέναντι στο δεξί παρακράτος και στην έλλειψη τεχνοκρατικής επάρκειας και ενσυναίσθησης που παρουσιάζουν τα μέλη της κυβέρνησης, υπάρχει ένα μέλλον με μία ενωμένη δημοκρατική παράταξη, η οποία θα είναι κυβέρνηση σύντομα».

Τέλος ο κ. Κασσελάκης τόνισε ότι μέσα από την εκλογική διαδικασία για την εκλογή προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ Π/Σ «μπορεί και πρέπει να ξεκινήσει κάτι πολύ μεγάλο, που εύχομαι αυτές τις μέρες να το βλέπετε και να το βλέπουμε όλοι μαζί».

 

  07 September, 2023 ΠΡΟΣΩΠΑΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

mesaralive.gr | επίσημη σελίδα