
Καταβάλλεται αύριο, 29 Δεκεμβρίου 2020, η αποζημίωση ειδικού σκοπού σε 5.621 δικαιούχους.
Σύμφωνα με απόφαση του υπουργού Εργασίας Γιάννη Βρούτση, εγκρίθηκε η μεταφορά πίστωσης ποσού ύψους 3.607.815 ευρώ από τον Ε.Φ. 1033-501-0000000, ΑΛΕ 2310989899 οικονομικού έτους 2020, για την πληρωμή της αποζημίωσης ειδικού σκοπού σε 5.621 δικαιούχους.
Συγκεκριμένα, αφορά:
Α) Σε αναστολές συμβάσεων εργασίας εργαζομένων κατά το μήνα Νοέμβριο για την πληρωμή της αποζημίωσης ειδικού σκοπού, ύψους 3.385.287 ευρώ, σε 5.161 δικαιούχους.
Β) Σε μονομερείς υπεύθυνες δηλώσεις των εργαζομένων με δικαίωμα υποχρεωτικής επαναπρόσληψης σε επιχειρήσεις-εργοδότες κύριων και μη κύριων ξενοδοχειακών και τουριστικών καταλυμάτων, καθώς σε επιχειρήσεις-εργοδότες τουριστικών λεωφορείων, για την πληρωμή της αποζημίωσης ειδικού σκοπού, ύψους 168.060 ευρώ, σε 358 δικαιούχους.
Γ) Σε μονομερείς υπεύθυνες δηλώσεις των επαγγελματιών της τέχνης και του πολιτισμού, ξεναγών και τουριστικών συνοδών, για την πληρωμή της αποζημίωσης ειδικού σκοπού, ύψους 54.468 ευρώ, σε 102 δικαιούχους.
Δείτε επίσης
- Φορολογικές δηλώσεις 2021: Πότε ξεκινάει η διαδικασία υποβολής
- Πότε ανοίγει η πλατφόρμα για τις επιδοτήσεις των επιχειρήσεων της εστίασης
- Φορολογικές δηλώσεις 2021: Ποιοι θα έχουν φέτος επιστροφή φόρου
- Επίδομα 400 ευρώ: Τέλος χρόνου για τις αιτήσεις-Οι δικαιούχοι
- Δώρο Πάσχα-Επιδόματα ΟΑΕΔ: Ξεκινάει απο σήμερα η καταβολή τους
Σχετικά άρθρα
- Aποζημίωση ειδικού σκοπού: Νέες πληρωμές την Παρασκευή
- Αποζημίωση ειδικού σκοπού: Η ημερομηνία πληρωμής για τους δικαιούχους τουρισμού και επισιτισμού
- Αποζημίωση ειδικού σκοπού: Σήμερα πληρώνονται οι αναστολές Φεβρουαρίου
- Η ημερομηνια καταβολής της αποζημίωσης ειδικού σκοπού
- Aποζημίωση ειδικού σκοπού: Πότε πληρώνονται ,όσοι είναι σε καθεστώς αναστολής