Καταδικάζουν το περιστατικό χειροδικίας σε χωριό στο Δήμο Φαιστου

  19 August, 2019 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΡΘΡΑ
Καταδικάζουν το περιστατικό χειροδικίας σε χωριό στο Δήμο Φαιστου

Διαστάσεις παίρνει το περιστατικό χειροδικίας το οποιο καταγγέλθηκε ότι έγινε σε χωριό του Δήμου Φαιστου

«Περιστατικό χειροδικίας σε βάρος εργαζόμενης σε πρόγραμμα κοινωφελούς εργασίας στο δήμο Φαιστού είδε το φως της δημοσιότητας με την εκπνοή της εβδομάδας που πέρασε.  Το περιστατικό σημειώθηκε σε χωριό του δήμου Φαιστού από εκλεγμένο τοπικού διαμερίσματος που θα αναλάβει τα καθήκοντά του από την 1η Σεπτεμβρίου, ο οποίος αφού έβρισε χυδαία την εργαζόμενη, την περιέλουσε με νερό και τελικά τη χτύπησε στο πρόσωπο, επειδή προσπάθησε να υπερασπιστεί τον εαυτό της απαγορεύοντάς του να της μιλάει με τρόπο προσβλητικό και απαξιωτικό. 

Ο σύλλογος εργαζομένων ΟΤΑ Ν. Ηρακλείου (Δήμων) καταδικάζει κάθε πράξη εκφοβισμού και τραμπουκισμού που χρησιμοποιείται σε βάρος των εργαζομένων και προσπαθεί να επιβάλει τον συμβιβασμό και την υποταγή απέναντι στην υπεράσπιση των δικαιωμάτων τους. Στέλνουμε μήνυμα σε όσους νομίζουν ότι οι υπηρεσίες είναι τσιφλίκι τους και οι εργαζόμενοι ιδιοκτησία τους, αλλά και σε εκείνους που τους καλύπτουν και με την απραξία τους ενθαρρύνουν τέτοιου είδους συμπεριφορές, ότι δεν θα το ανεχθούμε. Καλούμε το δημοτικό συμβούλιο, αλλά και όλο το πολιτικό προσωπικό του δήμου Φαιστού, να πάρουν θέση για το περιστατικό.

Κανένας εργαζόμενος δεν είναι μόνος του», αναφέρει χαρακτηριστικά η ανακοινωση που εξέδωσε ο Σύλλογος Εργαζομενων του Δήμου Ηρακλείου σε ένδειξη συμπαράστασης.

 

  19 August, 2019 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

 

Περισσότερα νέα

mesaralive.gr | επίσημη σελίδα