Καθαριότητα στο Σταθμό Μεταφόρτωσης στις Μοίρες (Φωτογραφίες)

mesaralive.gr  19 February, 2016 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΡΘΡΑ
Καθαριότητα στο Σταθμό Μεταφόρτωσης στις Μοίρες (Φωτογραφίες)

Φώτο: mesaralive

Ξεκίνησε σήμερα η επιχείρηση καθαριότητα στο Σταθμό Μεταφόρτωσης των Μοιρών με τα μηχανήματα να πιάνουν δουλειά από νωρίς το πρωί.

Υπό την επίβλεψη της αρμόδιας Αντιδημάρχου κ. Βούλας Ματθαιάκη  ο χώρος καθαρίστηκε, ενώ μεταφέρθηκε και η βαριά σιδερένια πόρτα σε σημείο του χώρου μεταφόρτωσης. Να υπενθυμίσουμε ότι η πόρτα βρέθηκε πριν μερικούς μήνες σπασμένη όπως και οι κολώνες στις οποίες στηριζόταν. Τώρα ο Δήμος Φαιστού σκοπεύει να  επισκευάσει τις κολώνες και την πόρτα, να μπει φωτισμός στο Σταθμό Μεταφόρτωσης καθώς και κάμερες.

Η κατάσταση πάντως που επικρατούσε πριν τον καθαρισμό του Σταθμού Μεταφόρτωσης ήταν απελπιστική με λογής λογής απορρίμματα να βρίσκονται διάσπαρτα στους χώρους του Σταθμού. Απορρίμματα  όπως κλαδοκάθαρα, κλαδιά από φοίνικες, μπάζα κτλ τα οποία δεν είναι οικιακά απορρίμματα. Να υπενθυμίσουμε ότι ο σταθμός μεταφόρτωσης είναι για τα οικιακά απορρίμματα και ότι για την μεταφορά  και εναπόθεσή τους ο δήμος ξοδεύει ένα πολύ σημαντικό ποσό.  Σύμφωνα πάντως με πληροφορίες στόχος του Δήμου είναι να ακολουθήσει καθαριότητα τόσο στο Σταθμό Μεταφόρτωσης του Τυμπακίου όσο και στο Ζαρό.

 

mesaralive.gr  19 February, 2016 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

 

Περισσότερα νέα

mesaralive.gr | επίσημη σελίδα