Καθαρισμοί σε Πάρκο και δρόμο Τυμπακίου Κόκκινου Πύργου

mesaralive.gr  13 April, 2016 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΡΘΡΑ
Καθαρισμοί σε Πάρκο και δρόμο Τυμπακίου Κόκκινου Πύργου

Φωτο: mesaralive.gr

Εργασίες καθαριότητας ξεκίνησαν σήμερα στην περιοχή του Τυμπακίου με επίκεντρο το Πάρκο στην Ανατολική Είσοδο της Πόλης, καθώς και τον κεντρικό δρόμο που οδηγεί από το Τυμπάκι στον Κόκκινο Πύργο.

 Ένας εργάτης έκοβε  σήμερα χόρτα σε ένα τμήμα του Πάρκου του Τυμπακίου, ωστόσο χρειάζεται ακόμα πολύ δουλειά για να μπορεί να πει κανείς πως καθάρισε εντελώς  από τα ξερόχορτα αυτός ο  χώρος που μπορεί να  αποτελέσει και πάλι  πόλο  έλξης για μικρούς και μεγάλους. Σήμερα πάντως, με ένα μικρό τμήμα του Πάρκου να είναι καθαρό,  ξεκίνησαν και οι επισκέψεις από μαμάδες με πιτσιρίκια.

Επίσης εργασίες καθαριότητας, κλαδέματα και βαψίματα θα πραγματοποιηθούν και στον κεντρικό δρόμο που οδηγεί από το Τυμπάκι στον Κόκκινο Πύργο.  Όπως αναφέρουν μάλιστα οι πληροφορίες μας,  ο εργάτης καθαριότητας στο Πάρκο μπήκε από τον Πρόεδρο του Τυμπακίου ενώ  τρεις εργάτες  μπήκαν από τον Αντιδήμαρχο κ. Νίκο Παπουτσάκη για τις εργασίες στον κεντρικό δρόμο Τυμπακίου – Κόκκινου Πύργου. Ο καιρός βέβαια περνάει και η τουριστική περίοδος βρίσκεται ήδη εδώ. Ο Προϋπολογισμός ψηφίστηκε από το Δημοτικό Συμβούλιο Φαιστού και ευχή όλων είναι να έρθει το «πράσινο φως» της έγκρισής του από την Αποκεντρωμένη γρήγορα και να μην υπάρξει η περυσινή «ταλαιπωρία» κάτι που θα έβαζε το Δήμο Φαιστού σε νέες περιπέτειες. 

 

mesaralive.gr  13 April, 2016 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

 

Περισσότερα νέα

mesaralive.gr | επίσημη σελίδα