“Καθαρίζουμε τις παραλίες του Νότου”!

  12 April, 2019 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΡΘΡΑ
“Καθαρίζουμε τις παραλίες του Νότου”!

Συνεργασία των τοπικών συλλόγων για την πραγματοποίηση τριήμερου εθελοντικού καθαρισμού!

Στην ανακοίνωση που δόθηκε στη δημοσιότητα με αφορμή τη σημαντική αυτή πρωτοβουλία,απευθύνεται ευρύ κάλεσμα σε όλους τους κατοίκους της ευρύτερης περιοχής του Δήμου Φαιστού,ενω παράλληλα οι Σύλλογοι ευχαριστουν τη Δημοτική αρχή για την υποστήριξη της δράσης με την παροχή του απαραίτητου εξοπλισμου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση :

Οι πολιτιστικοί συλλόγοι Καλαμακίου, Πιτσιδίων - Ματάλων, Τυμπακίου σε συνεργασία με τον πολιτιστικό σύλλογο Αφραθιά, πολιτιστικό σύλλογο το Μετόχι, τους συλλόγους επαγγελματιών Αλιέων Κόκκινου Πύργου, Ερασιτεχνών Αλιέων Κόκκινου Πύργου, Ιστιοπλοϊκό Όμιλο Τυμπακίου,οργανώνουν τον πρώτο τριήμερο συλλογικό-εθελοντικό καθαρισμό, των παραλιών του Νότου .

Ο καθαρισμός θα ξεκινήσει την Κυριακή 14 Απριλίου και ώρα 9.00 πμ. με σημείο συνάντησης την παραλία του Κομού και εν συνεχεία, καθαρίζοντας θα τερματίσουμε στην παραλία του Καλαμακιου (θέση γουρνακια)  ενώ τη Δευτέρα 15 Απρίλιου θα δοθεί συνέχεια με την παραλία του Αφραθια με ώρα προσέλευσης 10.00 πμ .

Την Τρίτη 16 Απριλίου ο καθαρισμός θα ξεκινήσει από την παραλία του Κόκκινου Πύργου(παραλία Καταλυκης) και ώρα προσέλευσης 10.00 πμ , με σημείο συνάντησης "συρματοπλέγματα" αρχή στρατοπέδου .Να σημειωθεί ότι η παραλία των Ματάλων έχει ήδη καθαριστεί. Καλούμε όλο τον κόσμο, μέλη των σύλλογων και μη να στηρίξουν αυτή την προσπάθεια.

Ελάτε να καθαρίσουμε τον τόπο μας, τις παραλίες που θα απολαύσουμε και αυτό το καλοκαίρι. Ευχαριστούμε προκαταβολικά το δήμο Φαιστού και τον αντιδήμαρχο της δημοτικής ενότητας Τυμπακίου Μανούσο Πουλινάκη για τη διάθεση των μηχανημάτων του Δήμο και για τη στήριξη αυτής της δράσης. Ελάτε να γίνουμε πολλοί..

Κάνε ΕΣΥ την ΑΛΛΑΓΗ!!!

 

  12 April, 2019 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΡΘΡΑ