Κάθε φορά,πρώτη φορά

  16 September, 2019 ΚΟΣΜΟΣΥΓΕΙΑΑΡΘΡΑ
Κάθε φορά,πρώτη φορά

Έφηβη παθαίνει αμνησία κάθε δύο ώρες - Πιστεύει ότι κάθε μέρα είναι η 11η Ιουνίου

Μία έφηβη από το Ιλινόις πιστεύει ότι κάθε μέρα είναι η 11η Ιουνίου καθώς γι' αυτήν εκείνη την ημέρα άλλαξε η ζωή της. Ήταν σ' έναν χορό όταν δέχθηκε κλωτσιά στο κεφάλι με αποτέλεσμα να υποστεί σοβαρό τραυματισμό στον εγκέφαλο.

Από τότε νομίζει ότι κάθε μέρα είναι 11 Ιουνίου. Η ίδια έχει κρεμάσει ένα ημερολόγιο για να βλέπει ποια μέρα είναι και κάθε μέρα η ζωή της ξεκινά από την αρχή Θυμίζει πολύ έντονα την κινηματογραφική επιτυχία με τον Άνταμ Σάντλερ και την Ντρου Μπάριμορ "Κάθε φορά, πρώτη φορά".

Ωστόσο για τη 16χρονη Ρίλεϊ Χόρνερ η επανέναρξη ξεκινά κάθε δύο ώρες καθώς χάνει διαρκώς τη μνήμη της.

Οι γιατροί έχουν σαστίσει με το πρόβλημά της καθώς δεν μπορούν να εντοπίσουν πού οφείλεται η περίεργη αυτή απώλεια μνήμης. Η μητέρα του κοριτσιού αναφέρει πως σύμφωνα με τους επιστήμονες δεν υπάρχει κάποιο ιατρικό πρόβλημα.

ωΟι γιατροί έχουν σαστίσει με το πρόβλημά της καθώς δεν μπορούν να εντοπίσουν πού οφείλεται η περίεργη αυτή απώλεια μνήμης. Η μητέρα του κοριτσιού αναφέρει πως σύμφωνα με τους επιστήμονες δεν υπάρχει κάποιο ιατρικό πρόβλημα.

Οι γιατροί έχουν προειδοποιήσει πως η κοπέλα μπορεί να αντιμετωπίσει το συγκεκριμένο πρόβλημα σε όλη την υπόλοιπη ζωή της και η οικογένειά της ανησυχεί για το μέλλον της.

 

  16 September, 2019 ΚΟΣΜΟΣΥΓΕΙΑΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

 

Περισσότερα νέα

mesaralive.gr | επίσημη σελίδα