Κλέβουν και την ώρα της κηδείας!

mesaralive.gr  15 February, 2016 ΚΟΣΜΟΣ
Κλέβουν και την ώρα της κηδείας!

Το εντυπωσιακό της υπόθεσης είναι ότι οι δράστες δεν κινούνται στα «τυφλά» αλλά πολύ οργανωμένα και με καλή πληροφόρηση, όπως αποδεικνύεται.

Για «επιδρομή» διαρρηκτών κάνουν λόγο κάτοικοι της Νέας Αλικαρνασσού με αφορμή όσα συμβαίνουν τις τελευταίες ημέρες με τις απανωτές κλοπές στα σπίτια τους και μάλιστα μέρα-μεσημέρι. Ούτε να αρρωστήσουν μπορούν και να λείψουν στο νοσοκομείο, ούτε καν να πενθήσουν συγγενείς και φίλους σε μία κηδεία καθώς επιστρέφοντας θα βρουν τα σπίτια τους ...ρημαγμένα. 

Όπως κατήγγειλαν στο Cretalive,  μέσα σε λίγες ημέρες καταγράφηκαν τρία κρούσματα κλοπών σε μία και μόνο γειτονιά. Το εντυπωσιακό της υπόθεσης είναι ότι οι δράστες δεν κινούνται στα «τυφλά» αλλά πολύ οργανωμένα και με καλή πληροφόρηση, όπως αποδεικνύεται.
Συλλέγουν πληροφορίες και ξέρουν πότε απουσιάζουν από τα σπίτια οι ένοικοι για να μπορέσουν να δράσουν ανενόχλητοι.

Χαρακτηριστικά ανέφεραν την περίπτωση διάρρηξης που έγινε ενώ οι ιδιοκτήτες απουσίαζαν σε μία κηδεία στην περιοχή της Αλικαρνασσού. Οι άνθρωποι δεν πίστευαν στα μάτια τους όταν γύρισαν από το κοιμητήριο. Οι δράστες είχαν κλέψει τα πάντα.
Σε άλλη περίπτωση το ζευγάρι ήταν στο νοσοκομείο. Νοσηλευόμενος ο σύζυγος και η γυναίκα του συνοδός. «Λες και οι δράστες ήξεραν ότι ο άνθρωπος ήταν στην Εντατική και μπήκαν μέσα» τόνισε κάτοικος της περιοχής, ο οποίος είναι ενήμερος για όσα συμβαίνουν.

Το τελευταίο περιστατικό αφορά στην εισβολή δύο διαρρηκτών στο σπίτι ηλικιωμένου. Σε αυτήν την περίπτωση ο άνθρωπος ήταν μέσα στο σπίτι, ωστόσο λόγω της μεγάλης ηλικίας του, οι δράστες θεώρησαν ότι δεν υπάρχει κάποιο εμπόδιο και κινήθηκαν ανενόχλητοι.

Η κατάσταση αυτή έχει προκαλέσει αναστάτωση στην περιοχή με τους κατοίκους να νιώθουν ανήσυχοι και ανασφαλείς παρά το γεγονός ότι γειτνιάζουν με το Αστυνομικό Μέγαρο.

 


cretalive.gr
 

 

mesaralive.gr  15 February, 2016 ΚΟΣΜΟΣ