«Κλειδώνουν» απόψε οι συμμετοχές για το Κυνήγι «ΘησαΔΡΩν»

mesaralive.gr  25 February, 2016 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣΑΡΘΡΑ
«Κλειδώνουν» απόψε οι συμμετοχές για το Κυνήγι «ΘησαΔΡΩν»

Τελειώνει σήμερα Πέμπτη 25 Φεβρουαρίου η προθεσμία δήλωσης συμμετοχής στο 4ο Κυνήγι «ΘησαΔΡΩν» και εκπνέει στις 23:59 το βράδυ.

Όσον αφορά το 4ο Κυνήγι ΘησαΔΡΩν να υπενθυμίσουμε το φετινό του θέμα:

Ο ελαφρώς εκκεντρικός, επίμονος αλλά και με εξέχουσα νοημοσύνη Dr Χαρούμπας δουλεύει στο εργαστήριο πειραματικών δοκιμών χρονομηχανής, που εδρεύει σε μυστική τοποθεσία του Δήμου Φαιστού, μακριά από τα αδιάκριτα βλέμματα. Ο Dr Χαρούμπας δεν είναι όμως μόνος… Πάντα μαζί του είναι ο πιστός, αφελής, απρόβλεπτος αλλά και χαμηλής νοημοσύνης βοηθός του, Τιμόν. Στόχος τους, η κατασκευή μιας χρονομηχανής, που θα τους επιτρέψει να τιθασεύσουν το χρόνο.

Οι δοκιμές ξεκίνησαν στις 28/2/2015 και διαδέχονται η μία την άλλη χωρίς αποτέλεσμα. Όμως ο Dr Χαρούμπας και ο Τιμόν επιμένουν και προσπαθούν ο καθένας με τον δικό του λογικό και παράλογο τρόπο για τον κοινό σκοπό, το ταξίδι στο χρόνο.

Ο χρόνος είναι αδίστακτος απέναντι στον Dr Χαρούμπα και το βοηθό Τιμόν, καθώς οι μήνες, οι εποχές και οι δοκιμές κυλάνε και τα αποτελέσματα μηδαμινά. Μετά κόπων και βασάνων φτάσαμε στις 28/2/2016 και ο επιστήμονας με τον βοηθό του αποφασίζουν να γιορτάσουν την ολοκλήρωση του ενός έτους δοκιμών, ημέρα σημαδιακή καθώς η τύχη θα τους χαμογελάσει. Η σαμπάνια από το πάρτυ πέφτει πάνω στη χρονομηχανή και ξαφνικά το πολύπλοκο σύστημά της βραχυκυκλώνει και ο επιστήμονας με το βοηθό του ξεκινούν το πολυπόθητο ταξίδι στο χρόνο!!!!

Οι ήρωες μας στροβιλίζονται για μερικά λεπτά και αρχικά φτάνουν στο 1941 με επόμενο σταθμό το 2077!! Ευτυχώς οι ήρωες μας πρόλαβαν και πήραν μαζί τους τα ειδικά τηλεχειριστήρια (μπάζερ), που θα τους επιτρέψουν να πλοηγηθούν με ευκολία στα διάφορα μέρη μεταξύ παρελθόντος και μέλλοντος.

Ένα ατέρμονο ταξίδι στο χρόνο και μια αξέχαστη εμπειρία συλλογής γνώσεων και στοιχείων περιμένει τους ήρωες μας!!!! Θα φτάσουν τελικά ο Dr Χαρούμπας και ο πιστός του βοηθό Τιμόν στον προορισμό τους;

Η αρωγή όλων των ομάδων είναι σημαντική για να τα καταφέρουν οι ήρωες μας, με χρονική αφετηρία στις 28/2/2016. Το ταξίδι θα είναι απρόβλεπτο με πολλές, πολλές εκπλήξεις για όλους !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 

Οδηγίες

1. Η διαδικασία ξεκινάει το πρωί της Κυριακής 28/02/2016. Από τις 09:00 το πρωί θα γίνεται το sign-in των ομάδων. Η παράδοση του πρώτου γρίφου στους αρχηγούς των ομάδων θα γίνει στις 10:00 π.μ... λογικά!

2. Κατά το sign-in ο αρχηγός θα παραλάβει κάποιες κάρτες. Η κάθε κάρτα περιέχει ένα Barcode, μοναδικό για κάθε ομάδα. Μία κάρτα είναι απαραίτητη στις ομάδες καθώς χρειάζεται για το τσεκάρισμα των σημείων.

3. Σημείο αφετηρίας και παραλαβής-παράδοσης γρίφων (τσεκάρισμα) ορίζεται ο αύλειος χώρος του Δημαρχείου Δήμου Φαιστού.

4. Το 4ο κυνήγι θησαΔΡΩν διεξάγεται με το σειριακό σύστημα επίλυσης γρίφων. Οι ομάδες λύνοντας τον κάθε γρίφο, μπορούν να λάβουν τον επόμενο και να προχωρήσουν στην επίλυσή του.

5. Νικήτρια του παιχνιδιού ανακηρύσσεται η ομάδα που θα αποκρυπτογραφήσει και θα απαντήσει σωστά σε όλους του γρίφους, καταφέρει να βρει τον κρυμμένο θησαυρό και επιστρέψει στο Δημαρχείο.

6. Η παρακολούθηση, η παραπλάνηση, η διασπορά ψευδών πληροφοριών και κάθε άλλη ζαβολιά, όχι μόνο επιτρέπεται στις ομάδες αλλά αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της στρατηγικής του παιχνιδιού. Απαγορεύεται αυστηρά με ποινή αποκλεισμού από το παιχνίδι η καταστροφή στοιχείων που χρησιμοποιούνται στο παιχνίδι.

 

mesaralive.gr  25 February, 2016 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

 

Περισσότερα νέα

mesaralive.gr | επίσημη σελίδα