Κλείιστές για προληπτικούς λόγους οι ιρλανδικές διαβάσεις στους Δήμους Φαιστού και Γόρτυνας

  19 September, 2020 ΑΡΘΡΑ
Κλείιστές για προληπτικούς λόγους οι ιρλανδικές διαβάσεις στους Δήμους Φαιστού και Γόρτυνας

Κι ενώ αναμένεται το πέρασμα του "Ιανού"

Σε πλήρη ετοιμότητα βρίσκεται η Πολιτική Προστασία του Δήμου Φαιστού, με αφορμή την επικείμενη άφιξη του βαρομετρικού χαμηλού με την κωδική ονομασία «Ιανός». Μετά από την πιο πρόσφατη ενημέρωση από τις αρμόδιες υπηρεσίες, φαίνεται ότι το σύστημα πρόκειται να επηρεάσει τμήματα του Δήμου Φαιστού από αργά σήμερα το βράδυ, ενώ η κακοκαιρία θα δώσει ισχυρές βροχοπτώσεις, σύμφωνα με τα αναθεωρημένα στοιχεία, από νωρίς το πρωί της Κυριακής και για περίπου 8 ώρες.

Στο πλαίσιο προετοιμασίας, η Δημοτική Αρχή έχει δώσει ήδη εντολή να προχωρήσει το κλείσιμο όλων των ιρλανδικών διαβάσεων, ενώ οι πολίτες παρακαλούνται να αποφεύγουν τις μετακινήσεις τους από τα συγκεκριμένα σημεία και από οποιοδήποτε σημείο, όπου παρατηρείται μεταφορά μεγάλων ποσοτήτων υδάτων. Την ίδια στιγμή, στο σύνολο τους οι πολίτες παρακαλούνται να περιορίσουν τις μετακινήσεις τους, εφόσον δεν είναι αναγκαίες και να ακολουθούν τις υποδείξεις των ειδικών καθώς και τις σχετικές σημάνσεις.

Σε εγρήγορση οι αρχές και στον Δήμο Γόρτυνας

Αναλυτικά η ενημέρωση:

Λόγω της επιδείνωσης του καιρού στην Π.Ε. Ηρακλείου και ενόψει των έντονων καιρικών φαινομένων που αναμένεται να εκδηλωθούν τις επόμενες ώρες στον νομό, ο Δήμος Γόρτυνας, σε συνεργασία με τον Δήμο Φαιστού, προχωράει στο κλείσιμο όλων των ιρλανδικών διαβάσεων, για προληπτικούς λόγους. Παρακαλούνται οι δημότες να είναι ιδιαιτέρως προσεκτικοί στις μετακινήσεις τους τις επόμενες ώρες. Οι αρμόδιες υπηρεσίες του Δήμου Γόρτυνας βρίσκονται σε επιφυλακή και θα παρέμβουν άμεσα, σε περίπτωση που προκύψει ανάγκη.

 

  19 September, 2020 ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

 

Περισσότερα νέα

mesaralive.gr | επίσημη σελίδα