Κλείνει ο δρόμος στον Πανασό - Θα γίνεται η διέλευση με... πρόγραμμα

  04 February, 2019 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΡΘΡΑ
Κλείνει ο δρόμος στον Πανασό - Θα γίνεται η διέλευση με... πρόγραμμα

Κλείνει ο δρόμος Ηράκλειο -Μεσαρά και συγκεκριμένα το εργοτάξιο στον Πανασό

Όπως αποφασίστηκε την περασμένη Παρασκευή πραγματοποιήθηκε συνάντηση στην Αγια Βαρβάρα ανάμεσα στα στελέχη της εταιρείας και στην Επιτροπή που εχει συσταθεί μεταξύ των κατοίκων της περιοχής.

Ετσι ο δρόμος για τις επόμενες μέρες θα κλείνει,εκτός από τρεις φορές καθημερινά προκειμένου να περνούν οι οδηγοι. Θα ανοιγει δηλαδή υπό την επίβλεψη της εταιρείας ωστε να διέρχονται όλοι όσοι επιθυμούν.

Μέσα στο επόμενο διάστημα θα υπαρξει και κλείσιμο του δρόμου, για κάποια διήμερα ή τριήμερα (δεκα μέρες συνολικά), ώστε να γίνουν κάποιες εργασίες που απαιτούνται.

Το σημαντικό είναι ότι κάθε εβδομάδα θα εκδίδεται πρόγραμμα με την πορεία των εργασιών και την εξέλιξη του, το οποίο θα ενημερώνει και για τη δυνατότητα που υπάρχει για τη διέλευση του δρόμου. Οι κάτοικοι θα πρέπει να κάνουν υπομονή μέχρι την παράδοση του δρόμου, τον ερχόμενο Μάρτη, στις 10 του μήνα, οπότε και θα παραδοθεί σε κυκλοφορία η παλιά επαρχιακή οδός.
Ενώ υπενθυμίζεται ότι ως τις 31 Μάρτη θα έχει παραδοθεί σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα, η νέα οδός Ηράκλειο –Μεσαρά στην κυκλοφορία. 

 

  04 February, 2019 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΡΘΡΑ