Κλειστές οι ιρλανδικές διαβάσεις στους δήμους Φαιστού και Γόρτυνας

  30 December, 2021 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΡΘΡΑ
Κλειστές οι ιρλανδικές διαβάσεις στους δήμους Φαιστού και Γόρτυνας

Στο κλείσιμο των Ιρλανδικών διαβάσεων προχώρησε η Πολιτική Προστασία του Δήμου Φαιστού εξαιτίας του αυξημένου όγκου νερού

Στο κλείσιμο των Ιρλανδικών διαβάσεων προχώρησε η Πολιτική Προστασία του Δήμου Φαιστού εξαιτίας του αυξημένου όγκου νερού.

Συγκεκριμένα από σήμερα και μέχρι νεοτέρας κλειστές θα μείνουν οι Ιρλανδικές διαβάσεις «Τριών Αστεριών», «Περίου» και στο πέρασμα «Αγίας Τριάδας».

Η Δημοτική Αρχή και η Πολιτική Προστασία του Δήμου Φαιστού εφιστούν την προσοχή των Δημοτών και των διερχόμενων οδηγών, ενώ τους καλούν να μην μετακινούνται από και προς τα επικίνδυνα σημεία, εφόσον δεν υπάρχει σοβαρός λόγος, καθώς και να ακολουθούν πίστα τις οδηγίες και τις υποδείξεις των αρχών.

Προληπτικά μέτρα και στο Δήμο Γόρτυνας

Για προληπτικούς λόγους κλείνει η ιρλανδική διάβαση στην τοπική κοινότητα Πλατάνου στον δήμο Γόρτυνας ενόψει της επικείμενης κακοκαιρίας. Σε σχετική ανακοίνωση της δημοτικής αρχής επισημαίνονται τα εξής:

"Λαμβάνοντας υπόψη την πρόγνωση της Εθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας (ΕΜΥ) για τις επόμενες ώρες, καθώς και την συγκέντρωση μεγάλων ποσοτήτων νερού από τις βροχοπτώσεις των τελευταίων ημερών στην περιοχή, η ιρλανδική διάβαση στην Τ.Κ. Πλατάνου θα παραμείνει κλειστή κατά την διάρκεια της νύχτας και για όσο χρειαστεί, για προληπτικούς λόγους. Παρακαλούνται οι οδηγοί να είναι ιδιαιτέρως προσεκτικοί και να αποφεύγουν τις άσκοπες μετακινήσεις". 

 

  30 December, 2021 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

 

Περισσότερα νέα

mesaralive.gr | επίσημη σελίδα