Κλειστός ο δρόμος προς την παραλία λόγω εργασιών

  23 May, 2019 ΑΡΘΡΑ
Κλειστός ο δρόμος προς την παραλία λόγω εργασιών

Ο Μπάλος είναι από τις πιο όμορφες παραλίες της Κρήτης, για να μην πούμε της Ελλάδας.

Κάθε καλοκαίρι, όταν «ανοίγει» ο καιρός, εκατοντάδες είναι οι τουρίστες και οι ντόπιοι που κάνουν ουρές για να φτάσουν σ’ αυτό το παραδεισένιο τοπίο το οποίο έχει καθαρά νερά και μια απίστευτη γαλήνη.

Για τη διευκόλυνση, λοιπόν, της μεγάλης αυτής προσέλευσης επισκεπτών, ο Δήμος Κισσάμου προχωρά σε εργασίες στο δρόμο που οδηγεί στην παραλία.

Γι’ αυτό το λόγο, όπως ανακοινώνεται, ο δρόμος προς Μπάλο θα παραμείνει κλειστός σήμερα 22 Μαΐου 2019 λόγω των εργασιών που πραγματοποιούνται σε όλο το μήκος της διαδρομής.

Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση του Δήμου Κισσάμου: Η αποκατάσταση πρόσβασης της οδού προς το Μπάλο (μετά τον οικισμό Καλυβιανή έως και το Φυλάκιο) ολοκληρώνεται τις επόμενες ημέρες,  και δεν έχει καμία σχέση με το έργο “Βελτίωση Οδών Πρόσβασης στον Μπάλο", το οποίο διακόπηκε λόγω προσφυγής που κατέθεσε ενώπιον της Αποκεντρωμένης Διοίκησης η μείζονος αντιπολίτευση και αφορούσε την βελτίωση των οδών πρόσβασης, από το λιμάνι Κισσάμου προς την οδό που οδηγεί στο Μπάλο,  καθώς και μέρος αναβάθμισης του οικισμού Καλυβιανής.

To μείζον πρόβλημα δημιουργείται με τη διακοπή, άνευ λόγου και αιτίας, του έργου ‘’Αποκατάσταση ζημιών Οδικού Δικτύου και Υποδομών" που προκλήθηκαν από θεομηνίες, το οποίο θα έλυνε προβλήματα αποκατάστασης του αγροτικού και δημοτικού δικτύου με  τσιμεντοστρώσεις 1.500 m3 σε όλες τις Τοπικές Κοινότητες του Δήμου.

 

  23 May, 2019 ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

 

Περισσότερα νέα

mesaralive.gr | επίσημη σελίδα