Κολώνα της ΔΕΗ σπινθηρίζει επικίνδυνα στο Βιολογικό Τυμπακίου

mesaralive.gr  04 August, 2016 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΡΘΡΑ
Κολώνα της ΔΕΗ σπινθηρίζει επικίνδυνα στο Βιολογικό Τυμπακίου

Με το πέρας της ημέρας και την αύξηση της νυχτερινής υγρασίας μπορεί ο οποιοσδήποτε να παρατηρήσει τον στύλο της Δ.Ε.Η. του Βιολογικού Καθαρισμού Τυμπακίου να «σπινθηρίζει» ασταμάτητα!

Σύμφωνα με ανθρώπους που γνωρίζουν  το αντικείμενο, στην  συγκεκριμένη κολόνα της Δ.Ε.Η. όπου έχει τοποθετηθεί εντός του χώρου του βιολογικού, υπήρχαν πανάκριβοι μετασχηματιστές όπου θα κάλυπταν τις ανάγκες του βιολογικού καθαρισμού.  «Ο στύλος αυτός τοποθετήθηκε δίπλα στα προκατασκευασμένα γραφεία των ανάδοχων του έργου για την επίβλεψη του μέχρι την ολοκλήρωση και την παράδοσή του στο Δημόσιο (Δήμος Τυμπακίου).  Κατά καιρούς έρχονται με πυροσβεστικές αντλίες οι άνθρωποι της Δ.Ε.Η. και πλένουν αυτά τα εξαρτήματα που βρίσκονται στην κολώνα» μας αναφέρει κάτοικος της περιοχής. Επίσης- όπως αναφέρει- οι μετασχηματιστές αυτοί κάποια στιγμή αλλάχτηκαν με άλλα μικρότερα εξαρτήματα τα οποία υπάρχουν μέχρι και σήμερα και σπινθηρίζουν σαν τρελά!
Μετά την έκρηξη που ακούστηκε στις 02/08/2016 κατά τις 10 και έμεινε όλος ο Κόκκινος Πύργος χωρίς ρεύμα μέχρι και της 01 πρωινή καθώς επίσης και την καταστροφική πυρκαγιά στο μεγαλύτερο συσκευαστήριο της περιοχής οι κάτοικοι  κρούουν τον κώδωνα του Κινδύνου!

Μια περιοχή χαρακτηρισμένη και προστατευμένη για την πανίδα που φιλοξενεί στα νερά της λίμνης της Καταλυκής,  να μην μπορεί να αναβλαστήσει το πράσινο της από τις διάφορες φωτιές και τις ανθρώπινες επεμβάσεις. Η συγκεκριμένη κολώνα της ΔΕΗ επιβάλλεται να μεταφερθεί σε πιο ελεγχόμενο χώρο μέσα στο βιολογικό και να απομακρυνθεί από τα καλάμια που φυτρώνουν στο ΡΥΑΚΙ που κατεβάζει μετά από βροχή το νερό στην λίμνη της Καταλυκής.

Αν συμφωνούν και οι υπεύθυνοι που θα διαβάσουν το άρθρο θα φανεί από την "άμεση δράση" τους για μεταφορά αυτής της επικίνδυνα τοποθετημένης κολώνας σε διαφορετικό - ασφαλέστερο σημείο για να προλάβουμε τον όποιο κίνδυνο πυρκαγιάς ή οτιδήποτε άλλο από τα "παιχνίδια" του Ηλεκτρικού ρεύματος... 

 

mesaralive.gr  04 August, 2016 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

 

Περισσότερα νέα

mesaralive.gr | επίσημη σελίδα