Κορωνοϊός: Τέσσερα ύποπτα κρούσματα στο Βενιζέλειο

  29 February, 2020 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΥΓΕΙΑΑΡΘΡΑ
Κορωνοϊός: Τέσσερα ύποπτα κρούσματα στο Βενιζέλειο

Στο Βενιζέλειο νοσοκομείο νοσηλεύονται σε ειδικό θάλαμο απομόνωσης τέσσερις Ηρακλειώτες οι οποίοι επέστρεψαν από το Μιλάνο ενώ οι γιατροί τους έχουν ήδη πάρει επίχρισμα για μοριακό έλεγχο προκειμένου να σταλεί στο Ινστιτούτο Παστέρ για εξέταση.

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost οι τρεις άνδρες και μία γυναίκα τηλεφώνησαν στον Εθνικό Οργανισμό Δημόσιας Υγείας ο οποίος και τους έδωσε τις απαραίτητες κατευθύνσεις.

Με δικά τους μέτρα προφύλαξης (μάσκες και γάντια) μετέβησαν το πρωί του Σαββάτου στο Βενιζέλειο νοσοκομείο όπου τους περίμενε μία ομάδα γιατρών και τους μετέφερε σε ειδικό απομονωμένο θάλαμο.

Και οι τέσσερις θα παραμείνουν στο νοσοκομείο έως ότου βγουν τα αποτελέσματα από το Παστερ ενώ σύμφωνα με πληροφορίες είναι καλά στην υγεία τους.

Οι Ηρακλειώτες πλήρως συνειδητοποιημένοι, έκαναν όλες τις απαραίτητες ενέργειες προκειμένου να προστατέψουν τόσο τους ίδιους όσο και τον υπόλοιπο πληθυσμό.

Ενημέρωσαν τηλεφωνικά τον ΕΟΔΥ και οι υπεύθυνοι εκεί τους έδωσαν τις απαραίτητες κατευθύνσεις.

Αρνητικά τα αποτελέσματα για τον 25χρονο στα Χανιά

Υπενθυμίζεται ότι αρνητικός στον κορωνοϊό βρέθηκε τελικά ο 25χρονος που νοσηλεύεται τις τελευταίες ώρες στο νοσοκομείο των Χανίων.

 

  29 February, 2020 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΥΓΕΙΑΑΡΘΡΑ