«Κράτα γερά Κωστή»… Ευχές από τους γονείς της Γαλιάς για τον Διευθυντή …

Σοφία Πλουτινάκη  24 January, 2018 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΡΘΡΑ
«Κράτα γερά Κωστή»… Ευχές από τους γονείς της Γαλιάς για τον Διευθυντή …

Στη Μεσαρά έφτασε τη φετινή χρονιά αναλαμβάνοντας την Διεύθυνση του Δημοτικού Σχολείου Γαλιάς ο νέος Διευθυντής ο Κωστής....

Μέσα από τη πλούσια δράση του και τις αλλαγές που έφερε σε υποδομές και εγκαταστάσεις του Δημοτικού Σχολείου Γαλιάς  το οποίο άλλαξε όψη μέσα σε λίγους μήνες, αλλά και το στόχο του που δεν είναι άλλος από το να βάλει κι αυτός το δικό του λιθαράκι για ένα ολοκαίνουργιο σχολείο για τους μαθητές της Γαλιάς, τον γνωρίσαμε κι εμείς για τις ανάγκες του Ρεπορτάζ.  Ένας άνθρωπος δοτικός προς τα παιδιά και το λειτούργημά του ως δάσκαλος και Διευθυντής στο Δημοτικό Σχολείο της Γαλιάς.  Ένας άνθρωπος με όνειρο να ομορφύνει την καθημερινότητα των μαθητών του μέσα από την προσφορά έργου και γνώσης. Ένας άνθρωπος που το πάθος του για προφορά, αναγνωρίστηκε από τις πρώτες μέρες από τους κατοίκους της Γαλιάς και τους γονείς των μαθητών του σχολείου που στάθηκαν συμπαραστάτες και βοηθοί στην προσπάθειά του μαζί με τους εκπαιδευτικούς του σχολείου.

Ένας άνθρωπος που τα τελευταία εικοσιτετράωρα δίνει τη δική του μάχη μετά από μια σοβαρή περιπέτεια υγείας….


Οι γονείς του Δημοτικού Σχολείου Γαλιάς, σε ανακοίνωσή τους αναφέρουν για τον αγαπημένο Διευθυντή του σχολείου τους  «Ύστερα απο την ξαφνική περιπέτεια υγείας του Διευθυντή του σχολείου μας, ο οποίος δίνει την δική του μάχη να κρατηθεί στη ζωή δύο μέρες τώρα θα θέλαμε, σαν σύλλογος γονέων του Δημοτικού σχολείου Γαλιάς να του ευχηθούμε ότι καλύτερο και να είναι πάλι σύντομα κοντά μας !!!».

Από καρδιάς ευχόμαστε κι εμείς από την πλευρά μας, οι επόμενες ώρες να φέρουν καλά νέα για τον Κωστή  που συνεχίζει να αγωνίζεται στην εντατική για να γυρίσει πίσω στο σχολείο και στους μαθητές του. Κράτα γερά Κωστή!!!!

 

Σοφία Πλουτινάκη  24 January, 2018 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΡΘΡΑ