Γονείς κατήγγειλαν συγγενή τους για ασέλγεια εις βάρος του 9χρονου γιου τους

  09 May, 2022 ΑΡΘΡΑ
Γονείς κατήγγειλαν συγγενή τους για ασέλγεια εις βάρος του 9χρονου γιου τους

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες του creta24.gr, οι γονείς του 9χρονου υπέβαλαν μήνυση στις αστυνομικές αρχές πριν από μερικές μέρες σε στενό συγγενικό τους πρόσωπο, για ασέλγεια εις βάρος του γιου τους. Η υπόθεση ήδη ερευνάται με διακριτικότητα από την Ασφάλεια Κρήτης.

Ο 9χρονος έκανε σεξουαλικές ερωτήσεις
Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως οι γονείς του 9χρονου -που αντιμετωπίζει και σοβαρό πρόβλημα υγείας- περιγράφουν στη μήνυση που κατέθεσαν πριν από λίγες μέρες στις αστυνομικές Αρχές, σοκαριστικά γεγονότα, ενώ παράλληλα προσκόμισαν και ιατρική γνωμάτευση παιδοψυχολόγου, με τον οποίο το παιδί είχε κάνει συνεδρίες.

Οι γονείς, σύμφωνα με τη μήνυση που κατατέθηκε, κατάλαβαν πως κάτι είχε αλλάξει στη συμπεριφορά του γιου τους, καθώς το παιδί άρχισε να κάνει περίεργες και σεξουαλικού περιεχομένου ερωτήσεις, κάτι που όπως τόνισαν δεν είχε συμβεί παλαιότερα. Ειδικά όταν ο 9χρονος έκανε συγκεκριμένα ερωτήματα στους γονείς του για σεξουαλικές πράξεις που δεν γνώριζε στο παρελθόν, ήταν ένα σοκ και για τους δύο και στράφηκαν στη βοήθεια ειδικού επιστήμονα, ο οποίος παρακολούθησε το παιδί.

Τα συμπεράσματα του ειδικού για τον 9χρονο από την Κρήτη
Αναλυτικότερα, οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν, ότι μετά από συνεδρίες του παιδοψυχολόγου με το παιδί, ήταν πολύ πιθανό ότι ο 9χρονος είχε αποπλανηθεί σεξουαλικά κι ότι είχε παρακολουθήσει πορνογραφικό υλικό κυρίως με άνδρες. Τα όσα περιέγραψε ο ειδικός προκαλούν ανατριχίλα, ότι ένα παιδί σε αυτή την ηλικία περιγράφει και λέει πράγματα που ούτε ένας ενήλικος δεν θα τα φανταζόταν.

Σύμφωνα με την επιστημονική έκθεση και μετά από όσα είπε το παιδί για το στενό του συγγενή, ο τελευταίος είναι πιθανό να προκάλεσε συναισθηματική εξάρτηση στο παιδί, επιτρέποντάς του, λόγω της εξάρτησης του, ακόμα και ακατάλληλες συμπεριφορές σεξουαλικού περιεχομένου. Για τον επιστήμονα που συνέταξε τη σχετική έκθεση το παιδί είναι θύμα χρόνιας σεξουαλικής αποπλάνησης, έκθεσης σε πορνογραφικό υλικό και σεξουαλικής παρενόχλησης.

Όπως σημειώνουν οι ίδιες πηγές ενημέρωσης ο φερόμενος ως δράστης αρνείται κατηγορηματικά ότι έκανε κάτι τέτοιο, ωστόσο οι γονείς επιμένουν ότι το παιδί τους δεν είχε άλλες κοινωνικές συναναστροφές πέρα από εκείνον. Η προανάκριση της υπόθεσης είναι σε εξέλιξη και αναμένεται να ξεκινήσουν άμεσα, οι κλήσεις για κατάθεση των εμπλεκομένων.

 

  09 May, 2022 ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

 

Περισσότερα νέα

mesaralive.gr | επίσημη σελίδα