Κρητική κουζίνα

Νόστιμοοοοο!
Αρνί με βλαστούς Αμπελιού
1 κιλό αρνί
1 φλιτζάνι ελαιόλαδο
½ κιλό τρυφεροί βλαστοί αµπελιού
½ κιλό ραδίκια
1 µατσάκι µάραθα
1 µάτσο φρέσκα κρεµµύδια
1 µατσάκι µαϊντανό
2 αυγά
2 λεµόνια
αλάτι, πιπέρι
Εκτέλεση
Τσιγαρίζουµε το κρέας µε το λάδι για λίγο, προσθέτουµε τα µάραθα και νερό και αφήνουµε το κρέας και τα µάραθα να σιγοψηθούν. Βάζουµε τους βλαστούς και τα ραδίκια σε νερό που βράζει να ζεµατιστούν και όταν το κρέας µισοψηθεί τα ρίχνουµε στην κατσαρόλα µαζί µε τον µαϊντανό ψιλοκοµµένο και τα κρεµµύδια χοντροκοµµένα καθώς και λίγο νερό. Τα αφήνουµε να βράσουν και αυτά µέχρι να ψηθούν και µετά σβήνουµε τη φωτιά, ετοιµάζουµε το αυγολέµονο και περιχύνουµε το φαγητό.
Δείτε επίσης
- Ένα ξεχωριστό μουσικό project από τη Σχολή «Μαέστρο» και τον Μιχάλη Μαρακομιχελάκη
- Το ταξίδι στο μουσικό σύμπαν των “Dretta” συνεχίζεται στο Τυμπάκι-Oι προγραμματισμένες συναυλίες
- Πανσέληνος Αυγούστου: εκδηλώσεις σε αρχαιολογικούς χώρους- δωρεάν είσοδος στη Γόρτυνα
- Τα Μινωικά Ανάκτορα στον Κατάλογο Παγκόσμιας Κληρονομιάς της UNESCO
- Ζαρός: εκδηλώσεις από τον Παγκρήτιο Λαογραφικό Σύλλογο τον Ιούλιο