Κρητική κουζίνα

Νόστιμοοοοο!
Αρνί με βλαστούς Αμπελιού
1 κιλό αρνί
1 φλιτζάνι ελαιόλαδο
½ κιλό τρυφεροί βλαστοί αµπελιού
½ κιλό ραδίκια
1 µατσάκι µάραθα
1 µάτσο φρέσκα κρεµµύδια
1 µατσάκι µαϊντανό
2 αυγά
2 λεµόνια
αλάτι, πιπέρι
Εκτέλεση
Τσιγαρίζουµε το κρέας µε το λάδι για λίγο, προσθέτουµε τα µάραθα και νερό και αφήνουµε το κρέας και τα µάραθα να σιγοψηθούν. Βάζουµε τους βλαστούς και τα ραδίκια σε νερό που βράζει να ζεµατιστούν και όταν το κρέας µισοψηθεί τα ρίχνουµε στην κατσαρόλα µαζί µε τον µαϊντανό ψιλοκοµµένο και τα κρεµµύδια χοντροκοµµένα καθώς και λίγο νερό. Τα αφήνουµε να βράσουν και αυτά µέχρι να ψηθούν και µετά σβήνουµε τη φωτιά, ετοιµάζουµε το αυγολέµονο και περιχύνουµε το φαγητό.
Δείτε επίσης
- «Ο Κομμός ως λιμάνι της Εποχής του Σιδήρου στην επικράτεια της Γόρτυνας»: Διάλεξη του James Wright
- Το ιστορικό της Παναγίας ως Ζωοδόχου Πηγής
- 3o Δ.Σ Τυμπακίου: Λατρευτικά Δρώμενα της Μινωικής Κρήτης Ζωντανεύουν στο Ανάκτορο της Φαιστού
- Παγκόσμια Ημέρα Ποίησης
- Εξαιρετικό αφιέρωμα στον Νίκο Ξυλούρη, υπό την διεύθυνση του “Maestro” Μιχάλη Μαρακομιχελάκη.
Σχετικά άρθρα
- Παρέμβαση Δ. Βρύσαλη στη σύσκεψη για το παρόν και το μέλλον της ψυχικής υγείας παιδιών στην Κρήτη
- Mακαρονάδες ανοιξιάτικες: 19 ελαφριές και γρήγορες συνταγές
- 21 αλμυρές συνταγές με ό,τι περίσσεψε από το τραπέζι του Πάσχα
- Πώς φτιάχνεται το σωστό πασχαλινό τσουρέκι – Οι επιλογές και τα μυστικά
- Εγκαταλελειμμένα αμπέλια και ελιές στην ύπαιθρο της Κρήτης γιατί δε συμφέρει…