Κρητικός ο καλύτερος πιλότος στο NATO!

  22 April, 2021 ΠΡΟΣΩΠΑΑΡΘΡΑ
Κρητικός ο καλύτερος πιλότος στο NATO!

Έλληνας είναι ο καλύτερος πιλότος στο ΝΑΤΟ για άλλη μία χρονιά, και υπηρετεί στην 340 Μοίρα "Αλεπού". Στην Ανδραβίδα βρίσκεται και το Σχολείο Όπλων Τακτικής, όπου οι ιπτάμενοι μελετούν και εκπαιδεύονται ακατάπαυστα.

Έλληνας και μάλιστα Κρητικός είναι ο καλύτερος πιλότος στο ΝΑΤΟ. Είναι ο σμηναγός Αναστάσιος Ανδρονικάκης και υπηρετεί στην 340 Μοίρα "Αλεπού".

Η συμμετοχή της "αφρόκρεμας" των πολεμικών αεροποριών του κόσμου στον Ελληνικό "Ηνίοχο" είναι η απάντηση του γιατί κάθε χρόνο στο Νατοϊκό σχολείο του λεγόμενου TLP που γίνεται στην Ισπανία, την πρωτιά διατηρεί η Ελλάδα. Ο λεγόμενος Best Warrior, όπως ψήφισαν οι πιλότοι του ΝΑΤΟ, είναι για μια ακόμα χρονιά Έλληνας και φέτος από την Κρήτη. Είναι αυτός που ο κάθε ιπτάμενος εμπιστεύεται να τον οδηγήσει στη μάχη.

Στην Ανδραβίδα βρίσκεται και το λεγόμενο Ελληνικό "TOP GUN”, εκεί όπου οι ιπτάμενοι μελετούν ατελείωτες ώρες και εκπαιδεύονται, μαθαίνοντας όλα εκείνα τα μυστικά που χρειάζονται ώστε να ξεχωρίζουν.

 

Το ραντεβού για τον "Ηνίοχο" της επόμενης χρονιάς ήδη σχεδιάζεται, με τους αεροπόρους να περιμένουν πως και πως τα νέα αποκτήματα της Πολεμικής Αεροπορίας, τα Γαλλικά Rafale. Στον επόμενο "Ηνίοχο" ήδη τα πρώτα έξι ελληνικά Rafale θα έχουν προσγειωθεί στην Τανάγρα.

 

  22 April, 2021 ΠΡΟΣΩΠΑΑΡΘΡΑ

mesaralive.gr | επίσημη σελίδα