«Κύμα» προσλήψεων στον Δήμο Ηρακλείου

  14 March, 2020 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΡΘΡΑ
«Κύμα» προσλήψεων στον Δήμο Ηρακλείου

Μεγάλο “κύμα” προσλήψεων συμβασιούχων φέρνουν οι αυξημένες ανάγκες και η λειψανδρία την ίδια ώρα σε προσωπικό, σε κομβικής σημασίας - από πλευράς καθημερινότητας - δημοτικές υπηρεσίες του Ηρακλείου, όπως η Υπηρεσία Καθαριότητας, η Τεχνική Υπηρεσία με το Τμήμα Αυτεπιστασίας και η Υπηρεσία Πρασίνου.

Τις προάλλες, η Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Ηρακλείου άναψε το “πράσινο φως” για την άμεση πρόσληψη 138 συνολικά 8μηνιτών συμβασιούχων που θα ενισχύσουν τις παραπάνω υπηρεσίες αιχμής ενόψει μάλιστα και της καλοκαιρινής περιόδου, όπου παραδοσιακά είθισται να αυξάνεται η επισκεψιμότητα και άρα οι ανάγκες...

Με βάση τις σχετικές αποφάσεις που πάρθηκαν κατά πλειοψηφία (ψήφισε λευκό ο επικεφαλής των “Ενεργών Πολιτών” Ηλίας Λυγερός) από την Οικονομική Επιτροπή και αναρτήθηκαν στη “Διαύγεια”, ο Δήμος θα προσλάβει με σύμβαση 8μηνης διάρκειας 89 εργάτες καθαριότητας, 4 οδηγούς, 30 εργάτες πρασίνου και 15 τεχνίτες διαφόρων εργασιών.

Οι 138 προσλήψεις πάρθηκαν στο πλαίσιο δύο αποφάσεων: Μία για την πρόσληψη 89 εργατών καθαριότητας και 4 οδηγών και μία δεύτερη για την πρόσληψη των 30 εργατών στο πράσινο και των 15 τεχνιτών.

 

  14 March, 2020 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

 

Περισσότερα νέα

mesaralive.gr | επίσημη σελίδα