Κύπελλο Ανδρών: Ζητάνε εισιτήρια για τον τελικό στα Δύο Αοράκια

  05 February, 2020 ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΑΡΘΡΑ
Κύπελλο Ανδρών: Ζητάνε εισιτήρια για τον τελικό στα Δύο Αοράκια

Η ΕΟΚ έχει αποφασίσει εδώ και αρκετές εβδομάδες, ο τελικός του Κυπέλλου μπάσκετ στα «Δύο Αοράκια» στις 16 Φεβρουαρίου να διεξαχθεί παρουσία μαθητών στις εξέδρες, όπως ακριβώς συνέβη τα 2 προηγούμενα χρόνια.

Οι ομάδες (ΑΕΚ, Προμηθέας, Περιστέρι και Διαγόρας Δρυοπιδέων) όμως που έχουν προκριθεί στην τετράδα, ζητούν να τους χορηγηθούν 500 εισιτήρια και 100 προσκλήσεις για να ικανοποιήσουν τις ανάγκες τους.

Οι ημιτελικοί είναι προγραμματισμένοι στις 12 Φεβρουαρίου και τέσσερις μέρες μετά θα διεξαχθεί ο τελικός στην Κρήτη.

Οι ημιτελικοί είναι οι εξής: Προμηθέας – Περιστέρι, Διαγόρας Δρυοπιδέων - ΑΕΚ

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΑΕΚ:

«Η ΑΕΚ BC ανακοινώνει, ότι έλαβε πρωτοβουλία για τη σύνταξη κοινής επιστολής μεταξύ των ημιφιναλίστ του Κυπέλλου Ελλάδος 2020, με στόχο τη βελτίωση συνθηκών και διεξαγωγής του Τελικού, ο οποίος θα διεξαχθεί στα Δύο Αοράκια Ηρακλείου Κρήτης.

Πιο συγκεκριμένα, οι ημιφιναλίστ προσυπέγραψαν και αιτούνται τη χορήγηση 500 εισιτηρίων και 100 προσκλήσεων για κάθε Ομάδα, πρόταση που είχε καταθέσει η ΑΕΚ BC και κατά τη χθεσινή σύσκεψη του Ηρακλείου. Η επιστολή εστάλη προς την Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης (Ε.Ο.Κ.) και κοινοποιήθηκε στον Υφυπουργό Πολιτισμού και Αθλητισμού, κ. Λευτέρη Αυγενάκη.

Η ΑΕΚ BC με ψυχραιμία και νηφαλιότητα, στοχεύει σταθερά στην αναβάθμιση του ελληνικού μπάσκετ, πάντα κινούμενη εντός πλαισίου και κανόνων, που το διέπουν, αναζητώντας συνθέσεις και συνεργασίες, δίχως αποκλεισμούς και βερμπαλισμούς.

Ο "Τελικός Κυπέλλου" συνιστά πανταχόθεν γιορτή για τον αθλητισμό και σ΄αυτή τη γιορτή δικαιούνται να συμμετέχουν όσο περισσότεροι υγιώς σκεπτόμενοι φίλαθλοι. Πρόδηλο, ότι η ΑΕΚ BC πρωτοπόρος σε αντίστοιχες δράσεις, με κινήσεις-θεσμό στο γήπεδό της (πχ Παιδική Εξέδρα), τάσσεται σταθερά και υπέρ της συμμετοχής των μαθητών της περιοχής, οι οποίοι (θα) παραμένουν οι βασικοί πρωταγωνιστές της "ανθρωπογεωγραφίας" του Κλειστού των Δύο Αορακίων.

Η ΑΕΚ BC χαιρετίζει την άμεση ανταπόκριση των ημιφιναλίστ στην προσπάθεια, που καταβάλλεται ώστε από κοινού να βρεθεί λύση προς όφελος του αθλήματος».

 

  05 February, 2020 ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΑΡΘΡΑ