Κυριακή με ανοικτά καταστήματα ελέω...χειμερινών εκπτώσεων

  19 January, 2020 ΑΡΘΡΑ
Κυριακή με ανοικτά καταστήματα ελέω...χειμερινών εκπτώσεων

Προαιρετική η λειτουργία τους για την πρώτη Κυριακή της περιόδου των χειμερινών εκπτώσεων όπως προβλέπεται από την κείμενη νομοθεσία

Ανοικτά θα είναι σήμερα τα καταστήματα και τα σούπερ μάρκετ στο πλαίσιο τηςχειμερινής εκπτωτικής περιόδου, η οποία ξεκίνησε τη Δευτέρα 13 Ιανουαρίου.

Ολοκληρώνεται η πρώτη εβδομάδα των χειμερινών εκπτώσεων και όπως προβλέπεται από τη νομοθεσία, η πρώτη Κυριακή της περιόδου επιτρέπει την προαιρετική λειτουργία των καταστημάτων.

Έτσι, σήμερα Κυριακή τα καταστήματα στο Ηράκλειο θα λειτουργήσουν με συνεχές ωράριο από τις 11 το πρωί έως τις 6 το απόγευμα.

Υπενθυμίζεται ότι οι εκπτώσεις ξεκίνησαν την περασμένη Δευτέρα 13 Ιανουαρίου, ενώ είχε προηγηθεί δεκαήμερο προσφορών, αμέσως μετά τις γιορτές των Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς. Η χειμερινή περίοδος των εκπτώσεων θα διαρκέσει έως τις 29 Φεβρουαρίου, δίνοντας έτσι την ευκαιρία στους καταναλωτές να κάνουν τις αγορές τους σε συμφέρουσες τιμές.

Από την έναρξη της περιόδου τα αγαθά στην αγορά του Ηρακλείου προσφέρονται σε πολλές περιπτώσεις με υψηλό ποσοστό έκπτωσης που φτάνει ακόμη και το 50%, ενώ οι καταναλωτικές οργανώσεις συμβουλεύουν τους υποψήφιους αγοραστές να προβαίνουν πρώτα σε έρευνα αγοράς και αξιολόγηση των πραγματικών αναγκών τους.

 

Δείτε επίσης

Σχετικά άρθρα

  19 January, 2020 ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

 

Περισσότερα νέα

mesaralive.gr | επίσημη σελίδα