Κυριάκος Θεοδοσάκης: Μια πολύ αξιόλογη υποψηφιότητα

mesaralive.gr  15 May, 2019
Κυριάκος Θεοδοσάκης: Μια πολύ αξιόλογη υποψηφιότητα

Το μήνυμα του Κυριάκου Θεοδοσάκη, υποψήφιου Δημοτικού Συμβούλου στο Δήμο Ηρακλείου

«Αγαπητοί συμπολίτες,

Στις 26 του Μάη διεξάγονται εκλογές για την Τοπική Αυτοδιοίκηση 1ου και 2ου βαθμού, καθώς και για το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο.

Δύο διαφορετικές διαδικασίες ως προς τη θεσμική εκπροσώπηση αλλά με κοινό πολιτικό προσανατολισμό για το λόγο ότι και οι δύο καθορίζουν το μέλλον των πόλεων, των περιφερειών αλλά και της χώρας.

Καθημερινότητα, οικονομία, ανάπτυξη, ανεργία, κοινωνική πολιτική, κοινωνική συνοχή, ισότητα, ασφάλεια, ενέργεια, περιβάλλον, αγροτική παραγωγή, μικρομεσαία επιχείρηση, κοινά χαρακτηριστικά, ζητήματα και θέματα στις αναφορές και στον πολιτικό λόγο.

Δυστυχώς, η στρατηγική επιλογή για διεξαγωγή των δύο εκλογικών διαδικασιών την ίδια χρονική περίοδο μας στερεί το δικαίωμα ως πολίτες την πληροφόρηση, την ουσιαστική ενημέρωση, τον διάλογο, την πολιτική συζήτηση κυρίως για τις ευρωεκλογές.

Ουσιαστικά εθνικά ζητήματα όπως η εξωτερική πολιτική, η ευρωπαϊκή οικονομική πολιτική, το μεταναστευτικό, οι πολιτικές θέσεις της ΕΕ για την Τουρκία και τα Βαλκάνια, για την αγροτική παραγωγή, για τα brand name των ελληνικών προϊόντων, για τις επιδοτήσεις, για την παγκοσμιοποίηση της οικονομίας αλλά και των θεσμών μένουνε εκτός διαλόγου. Θέματα που μας αφορούν άμεσα ως δημότες και ως πολίτες αυτής της χώρας.

Αγαπητοί συμπολίτες,

Οφείλουμε να συμμετέχουμε στην εκλογική διαδικασία μαζικά, ενισχύοντας τη Δημοκρατία και καταδεικνύοντας ως ενεργοί πολίτες πολιτικά σκεπτόμενοι ότι μας ενδιαφέρει το μέλλον της πόλης μας, του τόπου μας, της χώρας μας.

Σε αυτήν την εποχή το μόνο που δεν επιτρέπεται να κάνουμε είναι να αδιαφορήσουμε και να εγκαταλείψουμε το όραμα μας. ΤΟ ΟΡΑΜΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΟΠΟΣ ΜΑΣ.

Αγαπητοί συμπολίτες,

Πιστεύω βαθιά στις ενέργειες και στις συνεργασίες διότι γνωρίζω ότι είναι ο μόνος τρόπος. Οι λύσεις βρίσκονται ανάμεσα μας και δεν υπάρχει πρόβλημα που δεν μπορούμε να λύσουμε αν συνεργαστούμε ως πολίτες αναγνωρίζοντας την αξία που κρύβουμε όλοι μέσα μας. Με τη δύναμη της ψήφου σας, επιλέξτε ανθρώπους με πολιτική άποψη που μπορούν να παρέμβουν, που μπορούν να αγωνιστούν δίνοντας πολιτικές λύσεις.

Ο λόγος είναι σε εσάς

Ζητώ τη ψήφο σας και θα την τιμήσω!

 

ΘΕΟΔΟΣΑΚΗΣ ΚΥΡΙΑΚΟΣ

ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ

ΜΕ ΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΗΡΑΚΛΕΙΟ 3.7.5

▪ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΣ ΠΑΓΝΗ

▪ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΓΕΝΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΠΟΕΔΗΝ

▪ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ ΔΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΠΑΓΝΗ

 

mesaralive.gr  15 May, 2019

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

 

Περισσότερα νέα

mesaralive.gr | επίσημη σελίδα