Κυρίαρχος στο Ντουμπάι ο Μανώλης Στεφανουδάκης! Και 4ο Χρυσό!!!

mesaralive.gr  27 March, 2017 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΡΘΡΑ
Κυρίαρχος στο Ντουμπάι ο Μανώλης Στεφανουδάκης! Και 4ο Χρυσό!!!

Φωτο: mesaralive.gr

Φεύγοντας για το Ντουμπάι έδωσε μια υπόσχεση ο Μανώλης Στεφανουδάκης «θα προσπαθήσω για άλλη μια φορά να φέρω το καλύτερο δυνατόν αποτέλεσμα…»!!!!

Το είπε και το κανε ο Γίγαντας Μεσαρίτης Αθλητής!!!!!

Τέσσερις συμμετοχές, τέσσερα χρυσά μετάλλια για την Ελλάδα!!!!

Καλύτερη αρχή για μια αθλητική χρονιά που θεωρείται και η έναρξη της προετοιμασίας του για την Παραολυμπιάδα του Τόκυο, δεν θα μπορούσε να γίνει!!!!

Σήμερα, ο Μανώλης, έσπασε δύο φορές το  φράγμα των 29 μέτρων με το ακόντιό του καταφέρνοντας να τα «πάρει όλα» στο Ντουμπάι!!!!!

Τέσσερα χρυσά μετάλλια, δύο στη σφαίρα και δύο στον ακοντισμό, είναι ο Χρυσός απολογισμός για τον Γίγαντα Χρυσό Παραολυμπιονίκη του Ρίο, που στο πρώτο του αθλητικό ταξίδι για το 2017, κατάφερε να κερδίσει το απόλυτο!!! Τέσσερις αγώνες, τέσσερα χρυσά μετάλλια!!!!!

Σήμερα τελευταία ημέρα της συμμετοχής του στο Sharjah 7th International Open Athletics Meeting, ο Έλληνας Αθλητής, απογείωσε  το  ακόντιό του στα 29,13 μέτρα, κερδίζοντας το τέταρτο χρυσό μετάλλιό του, στο Ντουμπάι!

Το Μανώλη Στεφανουδάκη στηρίζουν οι: ΜΙΝΕΤΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΙ, μεγάλος χορηγός που για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά είναι στο πλευρό του αθλητή.  Επίσης :ΚΑΡΑΤΖΗΣ Α.Ε, ΠΛΑΣΤΙΚΑ ΚΡΗΤΗΣ, MINOAN LINES, ΖΑΡΟΣ Α.Ε., ΚΤΕΛ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ – ΛΑΣΙΘΙΟΥ που για τρίτη χρόνια επιλέγουν να τον στηρίξουν. Οι  εταιρείες INTERCLINIC, G&G, ΠΕΤΡΟΓΚΑΖ Α.Ε., εταιρείες που θέλησαν για δεύτερη φορά να είναι δίπλα του, και ακόμα δύο νέοι  υποστηρικτές του, οι εταιρείες ΖΟΕΤΙΣ ΕΛΛΑΣ Α.Ε. και ΔΕΡΒΟΣ – ΔΗΜΗΤΡΑΚΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε. που αποφάσισαν φέτος να είναι αρωγοί και συμπαραστάτες του στο δύσκολο ταξίδι του πρωταθλητισμού.

O Μεσαρίτης Παραολυμπιονίκης, λίγο πριν φύγει για το Ντουμπάι ευχαρίστησε τους χορηγούς του, τους προπονητές του Ιπποκράτη Σκαντζάκη και Ιάκωβο Ιωαννίδη, και τα  μέλη της ΕοαμΑμεΑ, που φροντίζουν όλες τις διαδικασίες για τη συμμετοχή του σε αυτούς τους αγώνες, καθώς και τον κόσμο που στον στηρίζει και του δίνει δύναμη και σε αυτό το αθλητικό ταξίδι με το οποίο μάλιστα ξεκινά η αθλητική χρονιά για τον ίδιο.

 

mesaralive.gr  27 March, 2017 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

 

Περισσότερα νέα

mesaralive.gr | επίσημη σελίδα