“Λαβράκι” των διωκτικών αρχών με ... έξι κιλά χασίς!

  04 November, 2016 ΚΟΣΜΟΣ
“Λαβράκι” των διωκτικών αρχών με ... έξι κιλά χασίς!

Παράλληλα, προχώρησαν στη συλληψη δύο ατόμων - Αποκαλύψεις - "φωτιά" για την ... πρωινή υπόθεση με τα δύο κιλά κάνναβης!

Λίγες ώρες μετά την υπόθεση με τα δύο κιλά κάνναβης που βρέθηκαν σε αποθηκευτικό χώρο σε περιοχή του Δ. Μαλεβιζίου, τα οποία βρέθηκαν μαζί με όπλα σε αποθήκη που διαθέτει ο ιδιοκτήτης σε ταβέρνα του (!) στην ευρύτερη περιοχή της Αγίας Πελαγίας κι έχει προκαλέσει αίσθηση πως είχε και ναρκωτικά στο κατάστημα που διατηρεί, άλλη μία υπόθεση με διακίνηση ναρκωτικών «έσκασε», το βράδυ της Πέμπτης.

Πρόκειται για μία πολύ μεγάλη ποσότητα χασίς, περίπου 6 κιλών ενώ είχαμε τη σύλληψη μιας 43χρονης Ελληνίδας κι ενός 32χρονου Αλβανού.

Πιο αναλυτικά, κατόπιν συντονισμένων ενεργειών και δράσεων για την καταπολέμηση της παράνομης κατοχής και διακίνησης ναρκωτικών ουσιών, από αστυνομικούς της Ομάδας Αντιμετώπισης Οργανωμένου Εγκλήματος της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Κρήτης σε συνεργασία με αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Ηρακλείου σήμερα οργανώθηκε και πραγματοποιήθηκε συντονισμένη αστυνομική επιχείρηση.

Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης, έγινε έρευνα στο σπίτι όπου έμεναν μαζί κι εκεί βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μέσα σε ηλεκτρική συσκευή, έξι αυτοσχέδιες συσκευασίες οι οποίες περιείχαν συνολικά 6 κιλά κάνναβης! 

Επίσης βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ζυγαριά ακριβείας και δύο κινητά τηλέφωνα.

Η προανάκριση διενεργείται από την Ομάδα Αντιμετώπισης Οργανωμένου Εγκλήματος σε συνεργασία με το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Ηρακλείου, ενώ οι  συλληφθέντες με την δικογραφία σε βάρος τους, θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου.

 

ΠΗΓΗ: cretalive.gr

 

  04 November, 2016 ΚΟΣΜΟΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

 

Περισσότερα νέα

mesaralive.gr | επίσημη σελίδα