Λένε τα πάντα για το ελαιόλαδο

mesaralive.gr  13 March, 2019 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΓΡΟΤΙΚΑΑΡΘΡΑ
Λένε τα πάντα για το ελαιόλαδο

Όπως πάντα ,αμέσως μετά από μια δράση του Συλλόγου, όπως λένε, έχουν έτοιμη την επόμενη.Στις 24/3 και ώρα 9.30 πμ θα γίνει το αναβληθέν λόγω καιρού σεμινάριο Ελαιολάδου στο χώρο του ΠΣ Πόμπιας.

«Tα Σεμινάρια Ελαιολάδου ξεκίνησαν το 2005, τα πρωτοποριακά για εκείνη την εποχή σεμινάρια για το ελαιόλαδο, και συνεχίζουν να υπηρετούν τον τομέα του ελαιολάδου, χωρίς καμία διακοπή μέχρι σήμερα. Τα σεμινάρια για το ελαιόλαδο ξεκίνησαν το 2005 ενώ τα Oliveoilseminars.com ιδρύθηκαν σαν εκπαιδευτικός φορέας το 2012, από τον Βασίλη Φραντζολά, M.Sc. Food Policy, εκπαιδευμένο Δοκιμαστή και σύμβουλο ποιότητος παραγωγής ελαιολάδου. Τα σεμινάρια γίνονται Σάββατο, διαρκούν 8 ώρες και απευθύνονται σε καλλιεργητές και παραγωγούς ελαιολάδου, υπεύθυνους ελαιοτριβείων, τυποποιητές, επαγγελματίες του χώρου και εξαγωγείς. Μέχρι σήμερα έχουν εκπαιδευτεί περισσότεροι από 1.750 μαθητές καθώς και 115 ελαιοτριβεία, στις νέες τεχνικές στον ελαιώνα και τις τεχνολογίες για την παραγωγή ελαιολάδου, καθώς και την οργανοληπτική αξιολόγηση. Σταθμός στην λειτουργία των Oliveoilseminars.com αποτελεί η έναρξη συνεργασίας με τον Εθνικό Οργανισμό Ιταλών Δοκιμαστών Ελαιολάδου (ΟΝΑΟΟ) από το 2016, παρέχοντας πλέον την δυνατότητα 4μηνης εκπαίδευσης στην Ελλάδα, για την πιστοποίηση Δοκιμαστών Ελαιολάδου καθώς και προγράμματα διάρκειας 1ο μηνών για την Συνεχιζόμενη Εκπαίδευση Δοκιμαστών Ελαιολάδου (ΠΣΕΔΕ) ( για αποφοίτους Δοκιμαστές μόνον).

ΥΓ: ΟΠΩς ΠΑΝΤΑ θα δημοσιεύσουμε τον οικονομικό απολογισμό του επιτυχημένου σε όλους τους τομείς καρναβαλιού μας μέχρι το τέλος της εβδομάδας!

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ ΜΕ ΜΗΝΥΜΑ ΣΤΟ 6976869867»

 

mesaralive.gr  13 March, 2019 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΓΡΟΤΙΚΑΑΡΘΡΑ