«Λίφτινγκ» από εθελοντές στο Περιφερειακό Ιατρείο Ζαρού

Σε μια πολύ όμορφη δράση, προσφοράς προχώρησαν εθελοντές στο Ζαρό!
Το Περιφερειακό Ιατρείο Ζαρού χρειαζόταν ένα «λίφτινγκ» και κάτοικοι της περιοχής μαζί με επαγγελματίες αποφάσισαν πως ήρθε η ώρα μέσα από την εθελοντική προσφορά και δουλειά να αλλάξουν όψη στο χώρο τον οποίο επισκέπτονται. Έτσι πήραν πινέλα και μπογιές και έβαψαν το εσωτερικό αλλά και τον εξωτερικό χώρο του Περιφερειακού Ιατρείου Ζαρού.
Να σημειωθεί ότι τα χρώματα προσέφερε ο φαρμακοποιός κ. Μακρυγιαννάκης Μανώλης.
Για το βάψιμο προσέφεραν εθελοντική εργασία οι κ.κ. Γιώργος Αλεξάκης, Νίκος Χαλκιαδάκης, Νίκος Αλεξάκης και Γιώργος Φυλακτάκης πρόεδρος του Ζαρού.
Αξίζουν πραγματικά συγχαρητήρια στους Ζαριανούς γι΄ αυτή την πολύ καλή πρωτοβουλία που πήραν! Δεν είναι βέβαια η πρώτη φορά που στηρίζουν το Ιατρείο, αφού να υπενθυμίσουμε ότι το τελευταίο οκτάμηνο τα φαρμακεία της περιοχής και οι κάτοικοι μαζί με την εκκλησία στηρίζουν την λειτουργία του με την προμήθεια υλικών.
Όσον αφορά το βάψιμο, καλό θα είναι να αποτελέσει παράδειγμα προς μίμηση και για άλλες περιοχές της Μεσαράς, αφού τα περισσότερα περιφερειακά ιατρεία ένα βαψιματάκι το χρειάζονται!!!!!!!
Δείτε επίσης
- Μητσοτάκης στο Φράγμα Πλακιώτισσας: «Έχει εξασφαλιστεί χρηματοδότηση για δημοπράτηση δικτύων»
- Δήμος Γόρτυνας: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις λόγω της διεξαγωγής του Ράλλυ Κρήτης
- ΔΕΔΔΗΕ: Διακοπές ρεύματος στον Δ. Φαιστού σήμερα Παρασκευή 9 Μαΐου
- Δήμος Φαιστού: Δωρεάν προγράμματα για την καταγραφή ζώων συντροφιάς και σκύλων φύλαξης ποιμνίων
- Συνάντηση Μητσοτάκη - Βαρθολομαίου, με φόντο την Εκκλησία της Κρήτης