Λισάντρο Σεμέντο: «Ονειρο να παίξω στην Πρέμιερ Λιγκ»

  02 January, 2020 ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΑΡΘΡΑ
Λισάντρο Σεμέντο: «Ονειρο να παίξω στην Πρέμιερ Λιγκ»


Για την απόφασή του να έρθει στην Ελλάδα, τη γέννηση του γιου του και τα όνειρά του, μίλησε ο Λισάντρο Σεμέντο στην επίσημη σελίδα του γραφείου που τον εκπροσωπεί, την KSIRIUS.  «Είναι εγγύηση για το μέλλον σου όταν νιώθεις σιγουριά.
Επειδή θέλω να φτάσω στο τέλος της καριέρας μου και να είμαι σε θέση να λέω “διαλέγω αυτό που θέλω. Μπορώ να δουλέψω όπου θέλω. Η οικογένεια μου είναι καλά, αυτός είναι ο στόχος της ζωής μου. Οι άνθρωποι λένε πως “το να είσαι πατέρας είναι το καλύτερο πράγμα στον κόσμο” όμως κανένας δεν το πιστεύει.
Όμως θέλω να πω στους μελλοντικούς γονείς ή όποιους θα κάνουν παιδιά κάποια μέρα ότι “ξεχάστε πόσο όμορφο και υπέροχο έχετε ακούσει ότι είναι, είναι πολύ περισσότερο από αυτό. Δεν υπάρχουν λόγια για να το περιγράψεις, είναι ένα απίστευτο συναίσθημα», είπε αρχικά.
Και συνέχισε.  «Η πρώτη κατηγορία είναι πολύ διαφορετική από την δεύτερη. Οπωσδήποτε η δεύτερη είναι δύσκολη όμως για να λάμψεις και να γίνεις πολύ, πολύ καλύτερος πρέπει να αγωνιστείς στην πρώτη. Υπάρχει ήλιος επτά ημέρες την εβδομάδα, μπορείς να πας παντού, όποτε θέλεις και να φοράς t-shirts και σορτσάκια. Υπάρχει πολύ καλός καιρός.
Η οικογένεια μου νιώθει πολύ όμορφα, το κλίμα είναι εξαιρετικό και ειλικρινά δεν θα μπορούσα να ζητήσω κάτι καλύτερο. Είμαι από εκείνους που δεν κάνουν πλάνα για τα επόμενα πέντε χρόνια. Πάντα προσπαθώ να βάζω ετήσιους στόχους, βασικά κοντινούς και όχι μακρινούς στόχους. Δεν φανταζόμουν τον εαυτό μου να παίζω στο ελληνικό πρωτάθλημα όμως τώρα είμαι εδώ.
Φαντάζομαι πως ο καθένας έχει όνειρο να παίξει στην Πρέμιερ Λιγκ και αυτός είναι ένας από τους στόχους μου. Δεν γνωρίζω αν θα φτάσω εκεί, θέλω να είμαι περισσότερο προσγειωμένος και να σκέφτομαι το επόμενο βήμα μου. Ίσως στο μέλλον να είμαι σε θέση να κάνω ένα μεγαλύτερο βήμα στο πρωτάθλημα που είμαι και αργότερα να έχω φιλοδοξίες για κάτι μεγαλύτερο».
 

 

  02 January, 2020 ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

 

Περισσότερα νέα

mesaralive.gr | επίσημη σελίδα