Μ. Λέκκας: Βροχερός και σήμερα ο καιρός

  01 November, 2019 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΡΘΡΑ
Μ. Λέκκας: Βροχερός και σήμερα ο καιρός

Βροχερός αναμένεται να είναι και σήμερα ο καιρός σε όλη τη Κρήτη ενώ η θερμοκρασία αναμένεται να σημειώσει πτώση.

«Σήμερα ο καιρός θα ξεκινήσει καλός αλλά αργότερα θα βάλει το βόρειο ρεύμα το οποίο θα φέρει βροχές στα βόρεια τμήματα του νησιού και λιγότερες στα νότια.

Κατά τόπους βέβαια μπορεί να σημειωθούν πρόσκαιρες καταιγίδες ήπιας μορφής», επεσήμανε μιλώντας στο cretapost, ο γνωστός μετεωρολόγος, Μανώλης Λέκκας ο οποίος τόνισε παράλληλα πως «δεν προβλέπονται άνεμοι ισχυροί και χαλάζι».

Το «χρονοδιάγραμμα» του περάσματος του βόρειους ρεύματος από την Κρήτη θα γίνει – σύμφωνα με τον κ Λέκκα – ως εξής: «Θα ξεκινήσει λίγο αργά το πρωί, θα κορυφωθεί μεσημβρινές και απογευματινές ώρες μετά θα γίνει πιο περιορισμένο και ήπιο κι ενδεχομένως να κάνει την επανεμφάνισή του το πρωί του Σαββάτου με κάποιες βροχές πάντα στα βόρεια τμήματα. Στη συνέχεια υποχωρεί και βελτιώνεται ο καιρός από το απόγευμα του Σαββάτου».

Οι άνεμοι, σύμφωνα με τον κ. Λέκκα, θα είναι βόρειοι στα τρία με τέσσερα μποφόρ ενώ τοπικά στα πελάγη και νότια μπορεί να φτάσει μέχρι και 5 μποφόρ.

Παράλληλα, η θερμοκρασία υποχωρεί με τον κ. Λέκκα να τονίζει πως «η ελάχιστη πέφτει κάτω από τους 15 βαθμούς Κελσίου, στα ορεινά και χαμηλότερα, και οι μέγιστες τιμές θα φτάσουν στους 22 με 23 βαθμούς Κελσίου».

 

  01 November, 2019 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

 

Περισσότερα νέα

mesaralive.gr | επίσημη σελίδα