Μανώλης Στεφανουδάκης,συνεχίζει τις επιτυχημένες εμφανίσεις του στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα.

mesaralive  26 February, 2015 ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
Μανώλης Στεφανουδάκης,συνεχίζει τις επιτυχημένες εμφανίσεις του στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα.

Μετά το θρίαμβο στον ακοντισμό, στο 7th Fazza στο Ντουμπάι την Τρίτη το βράδυ, όπου ο μεσαρίτης Παραολυμπιονίκης Μανώλης Στεφανουδάκης, ξεπέρασε και τον εαυτό του αφού έστειλε το ακόντιό του στα 28,12 μ. κερδίζοντας το χρυσό μετάλλιο, χθες πραγματοποίησε άλλη μια εξαιρετική εμφάνιση στο αγώνισμα της σφαιροβολίας, στην ίδια διοργάνωση.

Ο Μανώλης είχε μια πολύ καλή επίδοση βελτιωμένη κατά  4 πόντους από τον προηγούμενο του αγώνα στο Al Ain.

 

 

Κατάφερε να φτάσει τη σφαίρα στα 8,14μ. και να κατακτήσει την 4η θέση. Η  συμμετοχή του σε αθλητικές διοργανώσεις στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, ολοκληρώνεται με τον αγώνα στο Sharjah, όπου ελπίζει για μια ακόμα καλή εμφάνιση. Αρχές Μαρτίου θα επιστρέψει στην Ελλάδα ενώ οι αγωνιστικές του υποχρεώσεις συνεχίζονται.

Χορηγοί του Μανώλη Στεφανουδάκη είναι οι: ΜΙΝΕΤΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΙ, ΚΑΡΑΤΖΗΣ Α.Ε., ΜΙΝΟΑΝ LINES, ΝΕΡΟ ΖΑΡΟΣ, ΚΤΕΛ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ – ΛΑΣΙΘΙΟΥ.

Στόχος το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα

Με στόχο την επιτυχημένη του παρουσία στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα που θα διεξαχθεί τον Οκτώβριο, ο Μανώλης Στεφανουδάκης επιστρέφοντας από τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, θα ταξιδέψει στα μέσα Μαρτίου στην Τυνησία προκειμένου να πάρει μέρος σε Διεθνές meeting. Θα ακολουθήσει το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα και το Grand Prix στο Παρίσι, όπου επίσης θα συμμετέχει στα πλαίσια της προετοιμασίας του για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα.

 

mesaralive  26 February, 2015 ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ