Market Pass: Ξεκίνησαν οι πληρωμές για τους δικαιούχους

  30 September, 2023 OIKONOMIAΑΡΘΡΑ
Market Pass: Ξεκίνησαν οι πληρωμές για τους δικαιούχους

Από το απόγευμα της Παρασκευής ξεκίνησαν να καταβάλλονται τα χρήματα στους δικαιούχους για το Market Pass για την τρίμηνη περίοδο Αύγουστος – Οκτώβριος.

Ορισμένοι από τους δικαιούχους δεν θα δουν σήμερα τα λεφτά στο λογαριασμό τους καθώς θα πληρωθούν την Δευτέρα 2 Οκτωβρίου, ημέρα ολοκλήρωσης της μεγάλης πληρωμής.

Η καταβολή των ενισχύσεων αφορά στους δικαιούχους που υπέβαλαν τις αιτήσεις ένταξης έως και την 25η Σεπτεμβρίου 2023 και σε εκείνους που είχαν λάβει ήδη την ενίσχυση κατά την προηγούμενη περίοδο και είναι εκ νέου δικαιούχοι των οποίων οι φορολογικές δηλώσεις είχαν εκκαθαριστεί έως την 25η Σεπτεμβρίου 2023.

Το 77,8% των δικαιούχων ή 2,03 εκατομμύρια πολίτες θα λάβουν τις ενισχύσεις μέσω πίστωσης στους τραπεζικούς λογαριασμούς που έχουν δηλώσει και οι υπόλοιποι μέσω χρεωστικής κάρτας.

Για τους δικαιούχους που δεν έχουν αιτηθεί ακόμα ένταξης, η υποβολή των αιτήσεων μέσω της ψηφιακής πλατφόρμας vouchers.gov.gr είτε μέσω των Κ.Ε.Π. παραμένει ανοιχτή έως και την Τρίτη 31 Οκτωβρίου 2023.

 

  30 September, 2023 OIKONOMIAΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

 

Περισσότερα νέα

mesaralive.gr | επίσημη σελίδα