Μάταλα: Ανθρωποκυνηγητό στην παραλία

mesaralive.gr  30 June, 2019 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΡΘΡΑ
Μάταλα: Ανθρωποκυνηγητό στην παραλία

Το Νόμο στα χέρια τους είπαν να πάρουν οι λουόμενοι της παραλίας των Ματάλων, αφού κατάφεραν να εγκλωβίσουν έναν επιτήδειο που όχι μόνο φέρεται να έκλεβε κινητά τηλέφωνα, αλλά και να φωτογράφιζε νεαρές γυναίκες στις τουαλέτες.

Ο λόγος για έναν άνδρα αλλοδαπής καταγωγής, ο οποίος φέρεται να είχε κλέψει κινητά τηλέφωνα από λουόμενους, οι οποίοι απολάμβαναν το μπάνιο τους στην όμορφη παραλία των Ματάλων, ενώ μάλιστα, είχε και ως… συνήθεια να μπαίνει στις τουαλέτες καταστημάτων της περιοχής και να φωτογραφίζει ανυποψίαστες νεαρές γυναίκες, την ώρα που εκείνες βρίσκοντας στην τουαλέτα!

Από ότι φαίνεται, όμως, η παράνομή του δράση έγινε αντιληπτή νωρίς το μεσημέρι της Κυριακής και έτσι ξεκίνησε ένα πραγματικό ανθρωποκυνηγητό, προκειμένου ο άνδρας να συλληφθεί.

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, στην προσπάθεια της σύλληψης του άνδρα, κινητοποιήθηκαν πάρα πολλοί λουόμενοι, οι οποίοι εντόπισαν και κυνήγησαν το φερόμενο ως δράστη σε ολόκληρο το χωριό των Ματάλων, έως ότου κατάφεραν να τον εγκλωβίσουν σε μία σπηλιά.

Ήδη είχαν ειδοποιηθεί οι Αρχές και στο σημείο όπου, τελικά, «πιάστηκε» ο δράστης από τους λουόμενους, έσπευσαν άνδρες του Λιμενικού Σώματος, οι οποίοι και συνέλαβαν το φερόμενο ως δράστη.

 

mesaralive.gr  30 June, 2019 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

 

Περισσότερα νέα

mesaralive.gr | επίσημη σελίδα