“Μαθήματα ενηλικίωσης”

mesaralive.gr  17 July, 2019 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣΑΡΘΡΑ
“Μαθήματα ενηλικίωσης”

Με ειλικρίνεια, ανθρωπιά και εύστοχο χιούμορ το κοινωνικό δράμα του Μπεν Λιούιν αφηγείται μία αληθινή ιστορία για το σεξ κι αν αυτό έχει να κάνει (μόνο) με το σώμα μας.

Το εξαιρετικό πρωταγωνιστικό δίδυμο των Ελεν Χαντ και Τζον Χοκς απογυμνώνονται από ρούχα και μανιέρες και κλέβουν την παράσταση.

Ο δημοσιογράφος και ποιητής Μαρκ Ο' Μπράιαν έχει ζήσει όλη του τη ζωή καθηλωμένος στο φορείο και το οξυγονούχο σκάφανδρό του. Χτυπημένος από παιδί από πολιομυελίτιδα, ο 38χρονος τετραπληγικός άντρας είναι αναγκασμένος να αφήνεται στις φροντίδες των εκάστοτε νοσοκόμων του, εγκλωβισμένος σ' ένα σώμα που δεν υπακούει. Δεν σημαίνει όμως ότι δεν νιώθει, δεν ζητά, δεν ποθεί. Λίγο πριν κλείσει τα 40, ο Μαρκ αποφασίζει ότι δεν θέλει πλέον να είναι παρθένος. Θέλει να κάνει σεξ, βαρέθηκε να εκσπερματώνει τυχαία, άβολα και ντροπιασμένα - κάθε φορά που κυνικά χέρια τον πιάνουν για να τον αλλάξουν ή να τον κάνουν μπάνιο.

Αρχικά ζητά τη συμβουλή του ιερέα του, καθώς η καθολική πίστη παίζει μεγάλο ρόλο υποστήριξης και επιβίωσης στην άτυχη ζωή του. Μετέπειτα, καταφεύγει στην Σέριλ Κόεν-Γκριν, μία ειδικό που παραδίδει μαθήματα ενηλικίωσης: 6 συνευρέσεις που συνδυάζουν την ψυχαναλυτική υποστήριξη με την ίδια την πρακτική του σεξ. Δεν πρόκειται για πόρνη - η Σέριλ είναι θεραπεύτρια με πτυχία, σύζυγο, παιδί και υποθήκη. Εκείνη θα του μάθει, βήμα βήμα, πώς να αποκτήσει τον έλεγχο του μόνου μορίου του σώματός του που λειτουργεί. Εκείνος, άθελά του, θα την εμπνεύσει να χάσει λίγο το δικό της έλεγχο...

 

mesaralive.gr  17 July, 2019 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

 

Περισσότερα νέα

mesaralive.gr | επίσημη σελίδα