«Ματσάρα» με μεγάλο νικητή τον ΑΟΤ!

  27 November, 2017 ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
«Ματσάρα» με μεγάλο νικητή τον ΑΟΤ!

Σε ένα εντυπωσιακό παιχνίδι με αρκετές ευκαιρίες και πολλά γκολ, ο ΑΟ Τυμπακίου επικράτησε 3-4 επί του Λίντο στο Ατσαλένιο για την 10η αγωνιστική της Α1 ΕΠΣΗ.

Η πρώτη καλή στιγμή, ήρθε στο 14’ όταν ο Μαρακομιχελάκης πλάσαρε αλλά ο Σηφάκης μπλόκαρε εύκολα. Στο 21’ το Λίντο έφτασε στο γκολ, όταν ο Κουκσόβ κέρδισε τις κόνρες, σούταρε, η μπάλα κόντραρε και κατέληξε στα δίχτυα της εστίας του Σπανού, κάνοντας το 1-0.

Οι φιλοξενούμενοι αντέδρασαν και στο 28’ κατάφεραν να ισοφαρίσουν όταν μετά από ενέργεια του Κορεόνε από τα δεξιά, αυτός «έκοψε» για τον Μαρακομιχελάκη που σε κενή εστία έκανε το 1-1! Το Λίντο στο 34’ έχασε μεγάλη διπλή ευκαιρία με Χριστοφή και Ψαρρά, όμως ο Σπανός έδειξε τη κλάση του, αποσοβώντας την εστία του από δεύτερο τέρμα…

Στο 42’ το ο ΑΟΤ έκανε την ανατροπή, με τον Κορεόνε να βρίσκεται σε καλή θέση και να σουτάρει «γράφοντας» το 1-2, ενώ ένα λεπτό αργότερα, μετά από λάθος στην άμυνα του Λίντο, ο Μαρακομιχελάκης πλάσαρε ψηλοκρεμαστά, όμως ο Πήλιος πάνω απ’την γραμμή, πρόλαβε να απομακρύνει με το κεφάλι!

Στην επανάληψη το Λίντο μπήκε δυνατά, «έψαξε» το γκολ της ισοφάρισης, όμως μετά από μία φάση διαρκείας στο 65’ στα καρέ του Σηφάκη, ο Παπαδάκης έκανε το 1-3 και δύο λεπτά αργότερα ο Κορεόνε σε αντεπίθεση «έδωσε» στον Γιαννακάκη που διαμόρφωσε το 1-4!

Ο… χορός των τερμάτων συνεχίστηκε και λίγα λεπτά αργότερα και πιο συγκεκριμένα στο 69’ όταν ο Νικηφόρος ανατράπηκε από τον Παπαδάκη στην περιοχή των «ασπρόμαυρων» και ο Χριστοφής έκανε το 2-4 από την άσπρη «βούλα», ενώ το τελικό 3-4 διαμορφώθηκε από τον Νικηφόρο στο 93ο λεπτό!

Λίντο: Σηφάκης, Δροσάτος(46’ Κεφαλούκος), Νικολάου, Πήλιος, Γκαναδάκης, Σεραφαλντίμ(74’ Κονιός), Χριστοφής, Ψαλιδάκης, Νικηφόρος, Ψαρράς(60’ Καρυωτάκης), Κουκσόβ(72’ Χαϊνάκης)

ΑΟΤ: Σπανός, Χριστοδουλάκης Γ., Χαλκιαδάκης Ε., Μπριλάκης, Γιαννακάκης(68’ Τριάντης), Κουτεντάκης(80’ Σκουτέλης), Πολυχρονάκης, Παπαδάκης Γ., Αναγνωστάκης(90’ Φλορένς), Κορεόνε(85’ Χριστοδουλάκης Ι.), Μαρακομιχελάκης

 

grandsport.gr

 

  27 November, 2017 ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

 

Περισσότερα νέα

mesaralive.gr | επίσημη σελίδα