Μαζί με τους Μεσαρίτες καλλιτέχνες και άλλοι προσφέρουν χρήματα στους πληγέντες

mesaralive.gr  26 July, 2018 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΡΘΡΑ
Μαζί με τους Μεσαρίτες καλλιτέχνες και άλλοι προσφέρουν χρήματα στους πληγέντες

To παράδειγμα των Μεσαριτών καλλιτεχνών που αποφάσισαν να δώσουν τις αμοιβές τους για τη στήριξη των πληγέντων από τις φονικές πυρκαγιές, δεν είναι το μοναδικό.

Οπως έκανε γνωστό στη σελίδα του στο facebook o Γιώργος Σαριδάκης μαζί με τους: Κώστα Σαριδάκη, Μανώλη Κριτσωτάκη και Σταύρο Λουλούδη προσφέρουν 1300 ευρώ, τα οποία κατέθεσαν στο λογαριασμό που έχει ανοιχτεί στην Τράπεζα της Ελλάδας.
Χρηματα που είχαν λάβει ως αμοιβή για την παρουσία τους σε εκδήλωση

«Σε συνέχεια της χθεσινής μας ανάρτησης, σχετικά με την απόφαση του συγκροτήματος μας για διάθεση των εσόδων μας από την προγραμματισμένη εκδήλωση στις Πατσίδες στους πληγέντες των φονικών πυρκαγιών της Αττικής, μένουμε πιστοί στο λόγο μας και παραθέτουμε την απόδειξη της τράπεζας προς αποφυγή παρεξηγήσεων. Ευχόμαστε καλή δύναμη και κουράγιο στις οικογένειες τους!», αναφέρει ο κ. Γιώργος Σαριδάκης χαρακτηριστικά.


Οπως έγραψε το mesaralive.gr θέλοντας να βοηθήσουν και εκείνοι από την πλευρά τους τους πυροπαθεις της Αττικής δίνουν τα έσοδα τους από την αποψινη συναυλία που δίνουν στους Αγιους Δέκα. Ο λόγος για τους καλλιτέχνες Αλέξανδρο Καλεμακη, Νίκο Κυριακακη, Γιώργο Σμαραγδη και Στέλιο Καμπουρακη. 

 

mesaralive.gr  26 July, 2018 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

 

Περισσότερα νέα

mesaralive.gr | επίσημη σελίδα