Με επιτυχία οι 17οι Ιππικοί Αγώνες στο Ιπποδρόμιο Φανερωμένης

mesaralive.gr  01 May, 2018 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΡΘΡΑ
Με επιτυχία οι 17οι Ιππικοί Αγώνες στο Ιπποδρόμιο Φανερωμένης

Φωτο: mesaralive.gr

Οι 17οι Ιππικοί αγώνες Γιοργαλίδικων αλόγων, στα πλαίσια του εορτασμού του Αγίου Γεωργίου (πολιούχου των Μοιρών), πραγματοποιήθηκαν εφέτος την Κυριακή 29 Απριλίου 2018 στη περιοχή Φράγμα Φανερωμένης ( Νέο Ιπποδρόμιο Τοπικής Κοινότητας Φανερωμένης Δήμου Φαιστού).

Ο Δήμος Φαιστού σε συνεργασία με το Σύλλογο Προστασίας Γιοργαλίδικου Αλόγου  «Οι Μεσσαρίτες», υλοποίησαν και φέτος τους αγώνες, με τη συμμετοχή πολλών γιοργαλίδικων αλόγων απ΄ολη την Κρήτη, αλλά και από την υπόλοιπη Ελλάδα,  παρουσία πολλών θεατών, που αγαπούν τα άλογα και στηρίζουν με την παρουσία τους τη συγκεκριμένη εκδήλωση.

  Στους αγώνες έδωσε το παρών πλήθος κόσμου, εκ των οποίων οι Αντιδήμαρχοι του Δ.Φαιστού κ.κ Μαυράκης Γεώργιος, Κουτεντάκης Χαράλαμπος, εκπρόσωπος του Βουλευτή Ν. Ηρακλείου του Σύριζα κου. Ηγουμενίδη Νικόλαου, Προέδροι Τοπικών Κοινοτήτων, Δημοτικοί Σύμβουλοι, Εθελοντές Σαμαρείτες του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού Μοιρών, οι οποίοι κάλυψαν υγειονομικά τους αγώνες κ.α.

Μετά το πέρας των αγώνων ο Σύλλογος Γιοργαλίδικων αλόγων σε συνεργασία με τον Πολιτιστικό Σύλλογο Φανερωμένης, παρέθεσαν γεύμα στους συμμετέχοντες.

 

mesaralive.gr  01 May, 2018 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΡΘΡΑ