Με φίλαθλο πνεύμα, στο πλευρό μιας ιστορικής ομάδας ο Μιχάλης Αλμπαντάκης

Γνωστός για τα φιλαθλητικά του αισθήματα ο γνωστός επιχειρηματίας και Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου Cretan Mill, ο Μιχάλης Αλμπαντάκης, δε θα μπορούσε να μη στηρίξει μια ακόμη σπουδαία προσπάθεια που γίνεται φέτος σε μια από τις ιστορικές τοπικές ομάδες του Νομού Ηρακλείου.
Ο λόγος για την ομάδα του Γιούχτα, η οποία με «νέο αίμα» στη Διοίκηση της, έχει ξεκινήσει με τις καλύτερες δυνατές προοπτικές. Ο Μιχάλης Αλμπαντάκης λοιπόν, στέκεται αρωγός στην προσπάθεια που καταβάλλει η ομάδα στην Γ Εθνική, αποδεικνύοντας έμπρακτα - μέσα από την παρουσία του - ότι είναι κοντά στην ομάδα, αφήνοντας για λίγο στην άκρη την επιχειρηματική του δραστηριότητα, η οποία είναι ιδιαίτερα έντονη πλέον, μετά το νέο μεγάλο επιχειρηματικό του βήμα στο χώρο του ελαιολάδου.
Έκανε μάλιστα και... κερκίδα με τον Περιφερειάρχη Κρήτης Σταύρο Αρναουτάκη, αλλά και τον πρόεδρο της ομάδας Νίκο Μπουνάκη, απολαμβάνοντας από κοντά τη νίκη της ομάδας των Αρχανών, που επικράτησε με 2-0 του Ιωνικού, δίνοντας την πρώτη ποδοσφαιρική της παράσταση για φέτος, μπροστά στο κοινό της!
Δείτε επίσης
- Λειψυδρία: Καμπανάκι και για τα υπόγεια ύδατα – Η χαρακτηριστική περίπτωση των Μοιρών
- Matala Beach Festival 2025: Πρεμιέρα για το κορυφαίο καλοκαιρινό φεστιβάλ του Νότου
- Ο Π.Σ Τυμπακίου ευχαριστεί....
- Δήμος Φαιστού: Ανακοίνωση Για τους πληγέντες από τους σεισμούς του 2021
- «Βρισκόμαστε σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης – Χρειαζόμαστε συντονισμό και πολιτική βούληση»