Με ήλιο το σούβλισμα του οβελία στο Νότο.

mesaralive.gr  10 April, 2015 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
Με ήλιο το σούβλισμα του οβελία στο Νότο.

Φωτο: peri-planomenos.blogspot.com

Από το πρωί του Μεγάλου Σαββάτου ανεβαίνει η θερμοκρασία κατά τη διάρκεια της ημέρας.

Μπορεί ο χειμωνιάτικος καιρός να δείχνει «απειλητικός» για το καθιερωμένο σούβλισμα του οβελία, ωστόσο από σήμερα Μεγάλη Παρασκευή, το Μεγάλο Σάββατο αλλά και την Κυριακή του Πάσχα, το σκηνικό αλλάζει σύμφωνα με τις προβλέψεις των Μετεωρολόγων, με ηλιοφάνεια, ωστόσο Ανοιξιάτικο αναμένεται και πάλι από τις αρχές της επόμενης εβδομάδας.

Στη Μεσαρά, ο υδράργυρος θα διατηρηθεί σε χαμηλά επίπεδα και σήμερα Μεγάλη Παρασκευή, ενώ από το πρωί του Μεγάλου Σαββάτου ανεβαίνει η θερμοκρασία κατά τη διάρκεια της ημέρας, ωστόσο  τις νυχτερινές ώρες και τις πρώτες πρωινές ώρες  θα παραμείνει σε χαμηλά επίπεδα.

 

Τυμπάκι

Σύμφωνα πάντα με τις μετεωρολογικές προβλέψεις, στο Τυμπάκι σήμερα Μεγάλη Παρασκευή θα έχει λίγη συννεφιά, με τη μέγιστη θερμοκρασία να φτάνει το μεσημέρι στους 14°C, ενώ η ελάχιστη θα είναι 10°C τις πρωινές και απογευματινές ώρες.

Για το Μεγάλο Σάββατο 11 Απριλίου η θερμοκρασία αναμένεται να φτάσει στους 17°C η μέγιστη το μεσημέρι, ενώ η ελάχιστη θα είναι 11ο  C.

Την  Κυριακή του Πάσχα η μέρα προβλέπεται ηλιόλουστη με τη θερμοκρασία να φτάνει μέχρι και 21°C στο Τυμπάκι, σύμφωνα πάντα με τις προβλέψεις των μετεωρολόγων. Τις πρωινές ώρες ωστόσο και τις βραδινές της Κυριακής του Πάσχα το θερμόμετρο θα δείξει 8°C.

 

Μοίρες

Στις Μοίρες, σήμερα Μεγάλη Παρασκευή η μέγιστη θερμοκρασία θα είναι 11ο C, ενώ η ελάχιστη 7°C. Το Μεγάλο Σάββατο το θερμόμετρο στις Μοίρες θα δείξει 15°C τις μεσημεριανές ώρες, ωστόσο τις πρωινές και βραδινές ώρες ο υδράργυρος θα πέσει και πάλι μέχρι 9°C και τα ξημερώματα της Κυριακής 7°C.

Την Κυριακή του Πάσχα, οι μετεωρολόγοι προβλέπουν μια ηλιόλουστη μέρα με τον υδράργυρο να «σκαρφαλώνει» στους 19°C και να «κατρακυλά» και πάλι τις νυχτερινές ώρες και τα ξημερώματα της Δευτέρας στους 6°C .

 

Αγία Βαρβάρα

Στην Αγία Βαρβάρα του Δήμου Γόρτυνας, ο υδράργυρος θα διατηρηθεί σε χαμηλά επίπεδα και σήμερα Μεγάλη Παρασκευή με τη μέγιστη θερμοκρασία να κυμαίνεται στους 7°C και την ελάχιστη στους 5°C αλλά με αίσθηση -2°C.

Το Μεγάλο Σάββατο η μέγιστη θερμοκρασία προβλέπεται στους  10°C με αίσθηση 5°C ενώ η πιο χαμηλή στους 6°C με αίσθηση 0°C .

Την Κυριακή του Πάσχα η μέγιστη θερμοκρασία στην Αγία Βαρβάρα προβλέπεται στους 14°C, ενώ η ελάχιστη στους  8°C με αίσθηση 4°C.

 

mesaralive.gr  10 April, 2015 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

 

Περισσότερα νέα

mesaralive.gr | επίσημη σελίδα