
Τους ασκήθηκε συμπληρωματική ποινική δίωξη
Με ποινη ισόβιας κάθειρξης απειλούνται πλέον οι τρεις κατηγορούμενοι για την υπόθεση εκβιασμών μέσω sites και της εφημερίδας "Ακρόπολης", οι οποιοι αναμένεται να απολογηθούν την Παρασκευή ενώπιον του 1ου ειδικού ανακριτή που ανέλαβε τελικά την υπόθεση.
Σήμερα ασκήθηκε συμπληρωματική ποινική δίωξη κατά των τριών εμπλεκομένων, οι οποίοι κατηγορούνται -εκτός από ένταξη και συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση και εκβίαση- και για δωροδοκία με την επιβαρυντική περίσταση περί καταχραστών του Δημοσίου (Ν. 1608/50).
Οι κατηγορούμενοι αρνούνται ότι έπραξαν κάποια παράνομη πράξη ενώ αναμένεται να προσέλθουν ενώπιον του ανακριτή την Παρασκευή το πρωί. Την Τρίτη, δημοσιεύθηκαν οι διάλογοι φωτιά, με τους εμπλεκόμενους να αναφέρουνται και σε πολιτικά πρόσωπα.
Πηγή: news247.gr
Δείτε επίσης
- Μέση Ανατολή: Εκατέρωθεν επιθέσεις με νεκρούς μεταξύ Ιράν και Ισραήλ
- Μαίνεται η κρίση στη Μέση Ανατολή-Το Ισραήλ εξαπέλυσε νέους βομβαρδισμούς κατα του Ιράν
- Συμφωνία ΗΠΑ-Κίνας: Την ανακοίνωσε και επίσημα ο Τραμπ - Στο 55% οι δασμοί
- Σαφή μηνύματα Μητσοτάκη-Μακρόν στην Άγκυρα -Το θαλάσσιο πάρκο στο Αιγαίο εκνευρίζει την Τουρκία
- Έκρυθμη κατάσταση στο Λος Άντζελες, η Εθνοφρουρά έριξε χημικά και πλαστικές σφαίρες στους διαδηλωτές