Με λαμπρότητα η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας στο Δήμο Φαιστού

  02 January, 2024 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣΑΡΘΡΑ
Με λαμπρότητα η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας στο Δήμο Φαιστού


Η καθιερωμένη τελετή κοπής της Πρωτοχρονιάτικης πίτας πραγματοποιήθηκε το πρωί  της Πρωτοχρονιάς στο Πολύκεντρο Μοιρών, παρουσία του Σεβασμιοτάτου Μητροπολίτη κ.κ Μακάριου, των Δημοτικών Συμβούλων, των Προέδρων των Κοινοτήτων, των μελών του Δημοτικού Συμβουλίου, και θεσμικών εκπροσώπων.
Τον Αγιασμό της Πρωτοχρονιάτικης πίτας τέλεσε ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Γορτύνης και Αρκαδίας κ.κ Μακάριος, παρουσία του Δημάρχου Φαιστού κ. Γρηγόρη Νικολιδάκη ο οποίος έκοψε και μοίρασε την πίτα στους παρευρισκόμενους, δίνοντας τις πιο εγκάρδιες ευχές του σε όλο τον κόσμο για τη νέα χρονιά, με υγεία, ειρήνη, αγάπη, ευημερία και πρόοδο.
Ο κ. Γρηγόρης Νικολιδάκης, μέσα σε κλίμα χαράς, ξεκινησε με αισιοδοξία την πρώτη ημέρα της πενταετούς θητείας της νεας δημοτικής αρχής, εκφράζοντας τις ευχαριστίες του προς τους συνεργάτες του και τους εργαζόμενους στο Δήμο Φαιστού.
Ο κύριος δήμαρχος αφιέρωσε το πρώτο κομμάτι της πίτας στον Χριστό, ευχόμενος να βοηθήσει να έρθουν καλύτερες μέρες γιατί τις έχουμε ανάγκη περισσότερο από ποτέ, ενώ συνέχισε το μοίρασμα της πίτας προς την Πολιτεία, τον Κλήρο, τα ΜΜΕ, τους εκπροσώπους φορέων αλλά και θεσμικούς εκπρόσωπους, ενώ για το τέλος άφησε αντιδημάρχους, δημοτικούς συμβούλους και πολίτες.
Μεταξύ άλλων ο Δήμαρχος Φαιστού, δήλωσε: " Η πρώτη μέρα του έτους σηματοδοτεί την αρχή μιας νέας εποχής, γεμάτη ελπίδα και όνειρα. Είναι μια μέρα που μας καλεί να αφήσουμε πίσω μας τα άσχημα της προηγούμενης χρονιάς και να καλωσορίσουμε το 2024 με ανοιχτή καρδιά. Εύχομαι υγεία, η οποία είναι το πολυτιμότερο αγαθό στη ζωή και ειρήνη που λείπει από τον κόσμο μας. Να χαίρεστε κάθε στιγμή της ζωή σας και να πραγματοποιήσετε τα όνειρά σας. Το 2024 να είναι μια χρονιά γεμάτη χαρά, αισιοδοξία, ευημερία και αγάπη για όλους!"

Περισσότερες φωτοηραφίες εδώ
 

 

  02 January, 2024 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣΑΡΘΡΑ