Με μεγάλη επιτυχία για δεύτερη χρονιά στο Μαρτυρικό Τυμπάκι οι Πυργιώτιοι Αγώνες

mesaralive.gr  04 July, 2016 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΡΘΡΑ
Με μεγάλη επιτυχία για δεύτερη χρονιά στο Μαρτυρικό Τυμπάκι οι Πυργιώτιοι Αγώνες

Φώτο: Mesaralive.gr

Με τη συμμετοχή πολλών αθλητών από διάφορες περιοχές της Κρήτης και τη Μεσαρά, και ανθρώπων κάθε ηλικίας που θέλησαν να περπατήσουν ή να τρέξουν στις όμορφες περιοχές του Τυμπακίου, διοργανώθηκαν και φέτος οι Πυργιώτιοι Αγώνες.

Πρόκειται για την δεύτερη συνεχόμενη χρονιά που ο Πολιτιστικός Σύλλογος Τυμπακίου διοργανώνει με μεγάλη επιτυχία το αθλητικό γεγονός που συγκεντρώνει το ενδιφέρον πολύ κόσμου από ολόκληρη την Κρήτη και το οποίο έχει γίνει πλέον θεσμός!

Από νωρίς το απόγευμα η κεντρική  πλατεία του Τυμπακίου γέμισε με κόσμο που έσπευσε να πάρει το τσιπάκι του από τη γραμματεία των αγώνων,  αφού είχε δηλώσει συμμετοχή ηλεκτρονικά τις προηγούμενες μέρες! Μικροί και μεγάλοι έτρεξαν, περπάτησαν και απόλαυσαν ένα όμορφο απόγευμα  στο Τυμπάκι!!!!!

 Οι συμμετέχοντες πήραν μέρος  στον αγώνα  5 Χιλιομέτρων: Τυμπάκι – Κόκκινος Πύργος – Τυμπάκι και στον αγώνα  13,5 Χιλιομέτρων: Τυμπάκι - Λαγολιό - Κλήμα -Τυμπάκι. Την παράσταση έκλεψαν οι λιλιπούτιοι δρομείς – μαθητές δημοτικού που και φέτος έτρεξαν το χιλιάρι από  την κεντρική πλατεία του Τυμπακίου μέχρι τα σχολεία και επιστροφή στην πλατεία!

 

mesaralive.gr  04 July, 2016 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

 

Περισσότερα νέα

mesaralive.gr | επίσημη σελίδα