Με μεγάλη  επιτυχία και αθρόα συμμετοχή, ο 1ος Αγώνας Δρόμου Φαιστού (φωτορεπορταζ)

mesaralive.gr  24 May, 2015 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
Με μεγάλη  επιτυχία και αθρόα συμμετοχή, ο 1ος Αγώνας Δρόμου Φαιστού (φωτορεπορταζ)

Ξεπέρασε κάθε προσδοκία η συμμετοχή στον σημερινό 1ο Αγώνα Δρόμου Φαιστού που πραγματοποιήθηκε μέσα από τη συνεργασία του Τοπικού Συμβουλίου Καμηλαρίου με τους τοπικούς φορείς, συλλόγους και επαγγελματίες της περιοχής.

Μικροί και μεγάλοι, άνθρωποι κάθε ηλικίας, έτρεξαν σήμερα ξεκινώντας από τον Αρχαιολογικό χώρο της Φαιστού και διανύοντας μια απόσταση 8,4 χιλιομέτρων.

Οι συμμετέχοντες, αθλητές και μη, είχαν την ευκαιρία να τρέξουν  σε μια πανέμορφη, καταπράσινη διαδρομή, με τερματισμό τη γαλάζια παραλία του Καλαμακίου, όπου τους περίμεναν οι τοπικοί φορείς με κεράσματα.

Στους συμμετέχοντες διανεμήθηκαν διπλώματα συμμετοχής, μετάλλια και κύπελλα για τους νικητές, ενώ το παρόν έδωσε ο Δήμαρχος Φαιστού κ. Γιώργος Αρμουτάκης, ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Φαιστού κ. Γιάννης Νικολακάκης, ο πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Καμηλαρίου κ. Μιχάλης Νικητάκης,  πρόεδροι  και μέλη συλλόγων και φορέων της περιοχής και πολύ εθελοντές που βοήθησαν στην ομαλή διεξαγωγή της διοργάνωσης.

Την υγειονομική κάλυψη του αγώνα είχαν οι Εθελοντές του ΕΕΣ Μοιρών.

Να σημειωθεί ότι στόχος των τοπικών φορέων του Καμηλαρίου και του Καλαμακίου, είναι η σημερινή διοργάνωση να γίνει θεσμός και να διεξάγεται κάθε χρόνο στην περιοχή.

 

mesaralive.gr  24 May, 2015 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

 

Περισσότερα νέα

mesaralive.gr | επίσημη σελίδα