Με μεγάλη επιτυχία το 4ο Festos Run σε Φαιστό, Καμηλάρι, Καλαμάκι

mesaralive.gr  04 June, 2018 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΡΘΡΑ
Με μεγάλη επιτυχία το 4ο Festos Run σε Φαιστό, Καμηλάρι, Καλαμάκι

Φώτο: Mesaralive.gr

Οι διοργανωτές πήραν τα εύσημα από τους συμμετέχοντες!

Με απόλυτη επιτυχία στέφθηκε άλλος ένας Αγώνας Δρόμου Φαιστού! Στην 4η κατά σειρά διοργάνωση του Festos Run, συμμετείχαν 300 δρομείς και περιπατητές που πήραν μέρος είτε στον αγώνα 9 χιλιομέτρων με αφετηρία τη Φαιστό και τερματισμό το Καλαμάκι, είτε στον αγώνα των 4 χιλιομέτρων με αφετηρία το Καμηλάρι και τερματισμό το Καλαμάκι. Οι διοργανωτές, Πολιτιστικός Σύλλογος Καλαμακίου, Τοπική Κοινότητα Καμηλαρίου, Δήμος Φαιστού, και ο Συνδιοργανωτής  Σύλλογος ΑΜΕΑ «Το Μέλλον», έβαλαν και αυτή τη φορά τα δυνατά τους με πλήθος εθελοντών να βρίσκονται σε πολλά σημεία των διαδρομών!

Ξεχωριστός και ο αγώνας του ενός χιλιομέτρου για τους μικρούς μαθητές που απόλαυσαν όπως και οι ενήλικες τη διοργάνωση τερματίζοντας και αυτοί στην πλατεία Καλαμακίου όπου έγιναν και οι απονομές για όλες τις διαδρομές. Αξίζουν πραγματικά συγχαρητήρια στους διοργανωτές, αφού όλα κύλησαν άψογα με τους εθελοντές της διοργάνωσης με τα λαχανί μπλουζάκια, τους Εθελοντές του ΕΕΣ Μοιρών, τους ραδιοερασιτέχνες, να δηλώνουν δυναμικά παρόν προσφέροντας μια «ομπρέλα» ασφάλειας στους συμμετέχοντες!!!

Όσον αφορά τις περιοχές απ΄όπου πέρασαν οι δρομείς και περιπατητές αλλά και όλους τους χώρους όπου εξελίχθηκε η διοργάνωση, άστραφταν από καθαριότητα λίγη ώρα μετά την ολοκλήρωσή της! Συγχαρητήρια σε όλους!!!

Και του χρόνου Festos Run! Festos Run για πάντα!!!!

 

mesaralive.gr  04 June, 2018 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

 

Περισσότερα νέα

mesaralive.gr | επίσημη σελίδα