Με στόχο μονο την κορυφή (βίντεο)

mesaralive.gr  10 January, 2019 ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΑΡΘΡΑ
Με στόχο μονο την κορυφή (βίντεο)

Μέσα στο ρινγκ στην Ολλανδία για έναν αγώνα – πρόκληση, που πολύ σπάνια έχουν την ευκαιρία αθλητές από την Κρήτη, θα βρεθεί ο Λευτέρης Μανούσος, από τον αθλητικό Σύλλογο μαχητικών αθλημάτων «Πυξ Λαξ».

Υπό την καθοδήγηση του δασκάλου του και εκπαιδευτή του «Πυξ Λαξ» Κωστή Δαμαβολίτη, ο Ηρακλειώτης αθλητής έχει στόχο, όχι μόνο την πραγματοποίηση μιας καλής εμφάνισης, αλλά και – γιατί όχι - την κορυφή σε αυτόν τον επαγγελματικό αγώνα kickboxing.

Με απόλυτη συγκέντρωση, ο έμπειρος αθλητής έχει ξεκινήσει την προετοιμασία του, ώστε να είναι έτοιμος σωματικά και πνευματικά για τον αγώνα που θα διεξαχθεί στη Χάγη της Ολλανδίας,  στις 24 του Φλεβάρη.  

«Είμαστε σε πολύ καλή κατάσταση. Έχουμε ξεκινήσει την προετοιμασία μας δυναμικά. Ευελπιστούμε να πάρουμε ένα πολύ καλό αποτέλεσμα», αναφέρει ο κ. Δαμαβολίτης

Σημείο – κλειδί για τον ορισμό του αγώνα αυτού έπαιξε και η φιλία του Κωστή Δαμαβολίτη με τον πολύ γνωστό παλαίμαχο αθλητή και προπονητή πλέον  Κλάιν Πίτερς

O Λευτέρης Μανούσος, αξίζει να σημειωθεί ότι έχει στο βιογραφικό του καταγεγραμμένους 15 αγώνες σε επαγγελματικό επίπεδο, με ρεκόρ 13 νίκες.

Ο αγώνας αυτός είναι μια μεγάλη πρόκληση και είναι σπάνιο για έναν αθλητή από την Κρήτη να ταξιδέψει στην Ολλανδία για τέτοιου επιπέδου ματς.

«Το Κρητικό kickboxing είναι έτοιμο να αντιμετωπίσει μια πολύ μεγάλη πρόκληση, αφού ένας αθλητής από το Σύλλογο «Πυξ Λαξ» θα μεταβεί  στην Ολλανδία για να μετάσχει σε μια μεγάλη διοργάνωση. Είναι μια ευκαιρία που ήρθε μετά από ωρίμανση μιας σειράς συζητήσεων. Αυτή πρέπει να πούμε πως είναι η πρώτη πρόκληση, από μια σειρά αγώνων που θα πραγματοποιηθούν στο μέλλον», αναφέρει χαρακτηριστικά ο κ. Κωστής Δαμαβολίτης.

Αξίζει να επισημανθεί ότι ο αγώνας προέκυψε μετά από επαφές που έγιναν στην Ολλανδία. «Σημαντικό ρόλο επίσης έπαιξε η φιλία  και η καλή σχέση του Δασκάλου μου και προπονητή μου με κορυφαίες προσωπικότητες του χώρου στην Ολλανδία. Είναι ένας αγώνας στον οποίο για πρώτη φορά ένας αθλητής από την Κρήτη θα βρεθεί αντιμέτωπος με αντίπαλο από την κατηγορία Α class. Και για αυτό το λόγο είμαι ενθουσιασμένος, αισιόδοξος και πάνω από όλα έτοιμος να δεχτώ αυτή την πρόκληση», τονίζει από την πλευρά του ο Λευτέρης Μανούσος.

Αντίπαλος του είναι ο Τarik Charkaoui από το Μαρόκο. Είναι ένας καλός αθλητής με 60 αγώνες στο βιογραφικό του, που προέρχεται από  το Mike s Gym, ένα από τα πιο γνωστά όχι μόνο στην Ολλανδία, αλλά και στην Ευρώπη. Είναι αγώνας με όρους Κ1, τριών γύρων, στα 86 κιλά.   

 

mesaralive.gr  10 January, 2019 ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΑΡΘΡΑ