Με τα τσουβάλια, παίρνουν τα ψάρια που ψαρεύουν από το Φράγμα Φανερωμένης!

mesaralive.gr  25 May, 2015 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΡΘΡΑ
Με τα τσουβάλια, παίρνουν τα ψάρια που ψαρεύουν από το Φράγμα Φανερωμένης!

φωτο:mesaralive.gr

Μόνο ως απαράδεκτη μπορεί να χαρακτηριστεί η κατάσταση στο Φράγμα Φανερωμένης, μετά τη χθεσινή αποκάλυψη ότι κάποιο άτομο από την περιοχή, παίρνει 10 ευρώ στο άτομο για να επιτρέψει το… παράνομο ψάρεμα.

Όλα όπως φαίνεται λειτουργούσαν «ρολόι» μέχρι τη στιγμή που ο Παραολυμπιονίκης Μανώλης Στεφανουδάκης, αποφάσισε την Κυριακή  το πρωί να προπονηθεί στο Φράγμα.

Ο ίδιος ήταν που έκανε την καταγγελία και στο mesaralive.gr αλλά και στην αστυνομία.

«Είχαν τα ψάρια σε μικρά τσουβάλια των πατατών  για να στραγγίζει το νερό.

Περίπου 80 κιλά ψάρια επέστρεψαν στο Φράγμα, αφού αναγκάσαμε τους ανθρώπους που ψάρευαν να το κάνουν, τουλάχιστον για τα ψάρια που ήταν ζωντανά. Υπήρχε πολύς κόσμος που έκανε αυτή τη δουλειά στο Φράγμα.

Περίπου 30 άτομα. Οι ίδιοι μας αποκάλυψαν ότι πλήρωσαν ο καθένας 10 ευρώ σε κάποιο συγκεκριμένο άτομο για να τους επιτραπεί το ψάρεμα. Αυτά τα πράγματα είναι απαράδεκτα.

Έχουμε ένα θησαυρό, το Φράγμα Φανερωμένης, κάποιοι έκαναν αγώνα για να πάει εκεί ο γόνος και να γεμίσει ψάρια και χρειάζεται προστασία.

Οι αρμόδιοι φορείς πρέπει να παρέμβουν άμεσα» λέει ο Παραολυμπιονίκης.

Το mesaralive.gr ήρθε σε επικοινωνία με το Δήμαρχο Φαιστού κ. Γιώργο Αρμουτάκη ο οποίος μας ενημέρωσε ότι για το θέμα έχει ήδη γίνει καταγγελία και διενεργείται έρευνα από την αστυνομία.

 

mesaralive.gr  25 May, 2015 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΡΘΡΑ