Με την αδρεναλίνη στα ύψη ολοκληρώθηκε η 18η Παγκρήτια Συνάντηση Μοτοσικλετιστών

φωτο:mesaralive.gr
Στο υπέροχο φοινικόδασος του νότου, τον Αφραθιά Τυμπακίου, πραγματοποιήθηκε και ολοκληρώθηκε η 18η Παγκρήτια Συγκέντρωση Μοτοσικλετιστών, μια διοργάνωση της Μοτοσικλετιστικής Λέσχης Πόμπιας.
Η φετινή διοργάνωση περιλάμβανε τριήμερες εκδηλώσεις με καλλιστεία και events που είχαν εξαιρετικό ενδιαφέρον για τους λάτρεις της μηχανοκίνητης θεάς.
Όμως, κάθε άλλο παρά μόνο Παγκρήτια ήταν η συγκέντρωση, αφού το δασάκι του Αφραθιά Τυμπακίου συγκέντρωσε συμμετοχές απ' όλη την Ελλάδα, πράγμα που ανέδειξε και την επιτυχία της εκδήλωσης.
Μηχανές μεγάλου ή μικρού κυβισμού διακοσμούσαν το χώρο, ενώ η αδρεναλίνη ήταν στα ύψη… μέχρι και σκισμένα λάστιχα είδαμε… μικροί και μεγάλοι το διασκέδασαν!
Συγχαρητήρια στη ΜΟΛΕΠ για την άριστη διεξαγωγή της εκδήλωσης!
Δείτε επίσης
- A1 EΠΣΗ: Εκτός έδρας τεσσάρα για τον ΑΟΤ-Τα αποτελέσματα
- Επιτροπή Διοίκησης-Λειτουργίας&Συντήρησης Φράγματος Φανερωμένης:Απολογισμός αρδευτικής περιόδου 2025
- Τυμπάκι:Θλίψη για τον θάνατο του Γιώργου Χριστοδουλάκη–ανθρώπου της εκπαίδευσης και της προσφοράς
- Δημογραφικός «κατήφορος» και στην Κρήτη- αύξηση γεννήσεων μόνο στο Ρέθυμνο
- “Υπέρ της ισόρροπης ανάπτυξης και της οδικής διασύνδεσης με το νέο Αεροδρομιο Καστελλίου”