Με την υγειονομική  «ομπρέλα» του ΕΕΣ Μοιρών και φέτος το Matala Beach Festival

mesaralive.gr  23 June, 2018 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣΑΡΘΡΑ
Με την υγειονομική  «ομπρέλα» του ΕΕΣ Μοιρών και φέτος το Matala Beach Festival

Φωτο: mesaralive.gr

Σε διαρκή επαγρύπνηση βρίσκονται και φέτος οι Εθελοντές Σαμαρείτες Διασώστες και Ναυαγοσώστες του ΕΕΣ Μοιρών που έχουν αναλάβει την υγειονομική κάλυψη του Matala Beach Festival.

Ο κόσμος που χθες πρώτη μέρα βρέθηκε στα Μάταλα για το μεγαλύτερο Φεστιβάλ του Καλοκαιριού ήταν πολύς και όπως είναι φυσικό δεν έλειψαν και τα απρόοπτα.

Όπως σας ενημέρωσε το mesaralive.gr χθες καλά καλά πριν ξεκινήσει το μεγάλο Πάρτι οι Εθελοντές του ΕΕΣ Μοιρών κλήθηκαν να αντιμετωπίσουν το πρώτο περιστατικό, ενώ και στη συνέχεια τα περιστατικά που έφτασαν στον Σταθμό Πρώτων Βοηθειών που είναι στελεχωμένος και  από Ιατρό του ΕΕΣ,  ήταν πολλά! Για άλλη μια φορά η παρουσία και η δράση των Εθελοντών του ΕΕΣ Μοιρών αποδεικνύεται απαραίτητη και σωτήρια αφού ο κόσμος μπορεί να λάβει πρώτες βοήθειες , ενώ με την συνδρομή και των Ιατρών που βρίσκονται  καθημερινά στα Μάταλα για την κάλυψη του Φεστιβάλ, τα περιστατικά αντιμετωπίζονται άμεσα. Αξίζει να σημειωθεί ότι στα πλαίσια της αλληλοϋποστήριξης και αλληλοβοήθειας των Τμημάτων του ΕΕΣ σε επίπεδο Κρήτης, στα Μάταλα θα βρίσκονται για να συνδράμουν στο έργο του ΕΕΣ Μοιρών, Εθελοντές και από άλλα τμήματα του νησιού.

 

mesaralive.gr  23 June, 2018 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣΑΡΘΡΑ